După Mason Mount (Chelsea), și Luka Jovic (Real Madrid) a părăsit carantina

Ultima actualizare:

    Luka Jovic a plecat de la Madrid în Serbia să-și sărbătorească iubitaFoto: Guliver / GettyImages
Luka Jovic a plecat de la Madrid în Serbia să-și sărbătorească iubitaFoto: Guliver / GettyImages

Component al echipei de fotbal Real Madrid, Luka Jovic riscă sancţiuni pentru că nu a respectat carantina şi a sărbătorit la Belgrad ziua de naștere a iubitei sale. Fotbalistul a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad, iar autorităţile sârbe anchetează comportamentul fotbalistului.

Tatăl lui Luka Jovic, Milan Jovic, a declarat că jucătorul a ajuns la Belgrad la începutul săptămânii, după ce i s-a făcut testul Covid-19 şi rezultatul a fost negativ. În plus, Jovic ar fi obţinut permisiunea preşedintelui clubului, a antrenorului şi a medicului echipei pentru a face deplasarea în Serbia, cu un zbor privat şi cu condiţia ca apoi să se izoleze la domiciliu. Pe de altă parte, premierul Serbiei, Ane Brnabic, l-a criticat pe fotbalist: “Aţi văzut cu toţii. Exemplele fotbaliştilor noştri, care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre”.

Săptămâna trecută, Real Madrid a intrat în carantină după ce un baschetbalist al clubului, Trey Thompkins, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Toţi jucătorii trebuie să rămână la domiciliile lor până la noi ordine.Jovic nu este, însă, singurul fotbalist cunoscut care a încălcat dispozițiile. Zilele trecute, mijlocaşul echipei Chelsea Mason Mount şi-a cerut scuze după ce a fost în parc şi a jucat fotbal, duminică, încălcând astfel regula de izolare impusă de club. Potrivit ”Daily Mail”, acesta l-a sunat pe antrenorul Frank Lampard. Mount nu a fost testat  pozitiv la coronavirus şi nu are simptome. El a fost, duminică, într-un parc din Londra, unde a jucat fotbal alături de Declan Rice (West Ham), nerespectând astfel decizia clubului Chelsea prin care toţi jucătorii trebuie să stea în izolare după ce Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus săptămâna trecută. În ceea ce-l priveşte pe Declan Rice, West Ham a a anunţat că anumiţi membri ai clubului s-au izolat, după ce au fost în contact cu Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, testat pozitiv cu coronavirus. Jucătorii de la West Ham nu au fost obligaţi să se izoleze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net