După ce au scăpat de rușinea secolului, fotbaliștii FCSB vor fi amendați

hunedoara_fcsb.jpg

Formația din Hunedoara a avut în poartă un portar de 16 ani
Formația din Hunedoara a avut în poartă un portar de 16 ani
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

FCSB a fost foarte aproape de a trăi cea mai mare umilință din istorie. La Hunedoara, urmașa Corvinului a revenit de la 0-3 la 3-3 și doar experiența superioară a bucureștenilor a făcut ca aceștia să se impună în prelungiri cu 5-3. Totuși, antrenorul lor, Edi Iordănescu, a anunțat măsuri dure.

După ce i-a trecut glonțul pe la ureche în fața unei echipe de liga a treia, tehnicianul FCSB a avut cel mai dur discurs de când a început această activitate: ”E o calificare şi rămâne o calificare, însă lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum mi-aş fi dorit. Aş împărţi jocul în două momente, până în minutul 60 şi după. Până în minutul 60 am arătat că putem fi competitivi, putem fi concentraţi, putem fi responsabili, am arătat că facem ceea ce trebuie şi că putem să fim maturi şi eficienţi în joc. După minutul 60, am ieşit rampă cu o mentalitate pe care eu nu o am mai văzut-o, pe care nu pot să o diger şi nu pot să o accept. Este impardonabil! Ce s-a întâmplat azi, va costa, pentru că echipa va suporta, vor plăti cu toţii, eu nu accept aşa ceva şi nu tolerez”, a declarat tehnicianul.

Iordănescu a mai spus: ”Nu am explicaţii. Când ai 3-0 cu  echipă care este în momentul de faţă în eşalonul al treilea... În minutul 60, dacă îţi pleacă antrenorul de pe bancă, trebuie să ai maturitatea şi responsabilitatea să securizezi rezultatul. Este adevărat că în final au spălat un pic din situaţie, dar pentru mine lucrurile sunt clare şi nu vor rămâne aşa. Jucătorii vor plăti financiar, vor suporta consecinţele, pentru că eu am venit şi mi-am luat un angajament. Eu le ţin spatele mereu, eu sunt cel care mi-asum mereu responsabilitatea şi care ia deciziile, ei trebuie să demonstreze că reprezintă un club cu tradiţie în urmă, că au în spate o sumedenie de suporteri şi asta te obligă. Cine nu poate să ducă presiunea, atunci înseamnă că nu-şi găseşte locul aici. Sper să fie un accident şi sper ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”, a declarat Iordănescu după meciul de coșmar al carierei lui de până acum.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5