Dumitru Dragomir: "Nu e nicio pierdere că a plecat Tănase de la Steaua!"

Ultima actualizare:

    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, l-a criticat pe Cristi Tănase după ce acesta s-a transferat la chinezii de la Tianjin Teda.

"Mare pierdere nu e, vedeţi-vă de treabă. Au cu cine să-l înlocuiască. Stanciu, de exemplu, poate să-l înlocuiască foarte bine. Echipa naţională? N-a prea rupt ştacheta la echipa naţională până acum, aşa că... Dacă o să joace foarte bine acolo, îl va chema, că e încă tânăr. Nu e vreun Balaci, Hagi, Dobrin, Dumitrache... E un fotbalist bunicel care s-a dus în China după bani, ca majoritatea oamenilor care gândesc bine în această lume", a spus Dragomir la Dolce Sport.

În trecut, Dragomir i-a luat apărarea stelistului, mai ales după ce era criticat în urma jocurilor slabe de la echipa naţională, dar a şi avut momente când l-a ironizat pe jucător. La o gală desfăşurată în 2011, Dragomir a fost întrebat dacă Tănase poate fi inclus la categoria "jucător exploziv". Răspunsul i-a lăsat mască pe toţi: "Tănase poate fi exploziv doar dacă în bagi o grenadă în c...r"!

Tănase a evoluat şase ani la Steaua, a cucerit 7 trofee (3 titluri de campion, 2 Cupe ale României, o Supercupă şi o Cupă a Ligii).

La echipa naţională are 41 de selecţii şi şase goluri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net