Duelul săracelor din Liga I: Oţelul - Rapid

Ultima actualizare:

    Pancu este unul  dintre puţinii  supravieţuitori  ai Rapidului
Pancu este unul dintre puţinii supravieţuitori ai Rapidului

Moldovenii iau în calcul să boicoteze meciul de mâine cu giuleştenii dacă nu vor primi o parte dintre restanţele salariale. Recent, rapidiştii au dorit să aplice aceeaşi metodă.

„Situaţia Oţelului e la fel ca a Rapidului, din toate punctele de vedere. E păcat pentru că nu au fost gestionate bine aceste echipe”, a spus înaintea jocului antrenorul bucureştenilor, Ionel Ganea.

Şi are dreptate. Două cluburi care se luptă cu insolvenţa, aflate cu visteria goală şi cu jucători neplătiţi cu lunile. Dacă rapidiştii au încasat recent o parte din datorii, o dată cu venirea noului acţionar Moraru, moldovenii au rămas în continuare fără niciun ban pe card.

Oricum, până acum echipa nu a înregistrat vreo victorie în această ediţie de campionat, dar de data aceasta elevii lui Weiss au ameninţat că nu se prezintă la partidă şi miercuri au refuzat să se antreneze.

“Eu ştiu că se pregătesc pentru întâlnirea cu noi. Au zis la fel şi la confruntarea cu Iaşi, după aceea au spus că se duc direct la meci şi până la urmă au jucat. Cred că îşi doresc foarte mult să câştige împotriva noastră”, i-a contrazis Ganea. “Ne afectează ceea ce se întâmplă la club. Miercuri am fost chemaţi la stadion, dar am decis să plecăm acasă. Vom vedea ce va fi la meciul cu Rapid”, au spus jucătorii Oţelului.

Până nu demult, la derby-ul cu Steaua din debutul campionatului, fotbaliştii giuleşteni erau în aceeaşi situaţie ca moldovenii şi ameninţaseră că nu se prezintă pe teren din cauza problemelor financiare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net