Duelul extremelor în Liga I

„Guriţă” şi rivalul său s-au întâlnit de trei ori în meciurile directe, iar bilanţul este de partea primului: o victorie şi două remize.

Contra şi Mulţescu sunt percepuţi ca dinamovişti, ei fiind atât jucători cât şi antrenori în „Ştefan cel Mare”, dar asemănările se încheie aici. Actualul om de pe banca „câinilor” e cel mai tânăr tehnician din play-off, având 41 de ani, iar Gigi Mulţescu e „veteranul”, cu o vârstă de 65. Aşa cum era normal “puştiul” din Liga I, are o carieră ca manager de doar şapte ani, cu 20 de ani mai scurtă ca a adversarului său.

16-sport-dum-_rps6366.jpg

Nemec vrea să repete diseară reuşita contra oltenilor de acum trei săptămâni
Foto: sportpictures.eu

Până acum cei doi s-au întâlnit în trei jocuri. Două au fost încheiate cu acelaşi scor, 1-1: Petrolul (Contra) - Gaz Metan Mediaş (Mulţescu) şi Dinamo (Mulţescu) – Petrolul (Contra), dar ultima a adus şi o victorie, obţinută de Contra: Dinamo - CS U Craiova, 2-1. Astfel, tânărul tehnician al dinamoviştilor conduce în meciurile directe, lucru de care vrea să profite în meciul programat diseară. Cert este că, şi cu avantaj şi fără, pe Arena Naţională va avea loc un meci de totul sau nimic pentru ambele formaţii, căci cine pierde îşi va risipi în mare măsură şansele la titlu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1