Duel neașteptat la Victory Cup! Petre Marin s-a pus cu mușchii lui “Iron Man” Ion Oncescu

Ultima actualizare:

    Petre Marin s-a duelat la skandenberg cu Oncescu
Petre Marin s-a duelat la skandenberg cu Oncescu

Petre Marin și colegii lui se pregăteau pentru meciul din prima etapă a returului a ”Victory Cup - Stanleybet”, partida contra băieților de la Good Team, când, pe teren, chiar la încălzire, cel poreclit Jair a avut parte de o provocare neașteptată.

O masă de skandenberg și, peste pupitru, cvintuplul campion mondial Ion Oncescu, cu zâmbetul pe buze și ușor umflat în mușchi.

Petre nu a dat în spate, însă, realizând proporțiile, s-a orientat și și-a “luat în lot”, la rândul lui, un campion mondial, pe Dragoș Bogdan (proaspăt campion mondial la Neymar Five’s Junior), astfel că, amândoi s-au pus la mușchii lui Oncescu! Nicio șansă, Ion nu a glumit și duelul a fost precum întâlnirea dintre barajul de la Vidraru cu un pârâu umflat de o răpăială de vară.

Imediat, mănușa a fost aruncată în sens invers și duelul s-a mutat, de la masa de skandembreg pe sintetic, în dreptul punctului cu var situat la 7 metri. Trei cu trei. Cum Petre juca acum pe teren propriu, tot el a avut prima lovitură. De control! Șut plasat, ușor, fără amperi în gambă. Oncescu a apărat. O dată, de două ori. A treia oară a fost pe bune. Vinclu curat. De amorul artei și cu mușchii brațului înfierbântați de dorința de răzbunare a tras și Dragoș Bogdan (Tiga). Și apoi, la cerere, rocadă. Ion Oncescu cu mingea la picior. Necruțător. Remușcările executantului pentru un șut puternic, felicitările fostului jucător al naționalei după ce a cerut mingea de la păianjenul aflat cu viză de flotant în vinclul drept al porții.

La masa de skandemberg a avut loc și schimbul de “fanioane”, două baloane cu semnăturile băieților de la Pronostic pe o minge, respectiv autograful unui cvintuplu campion mondial de cealaltă parte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net