Duckadam: «Nu visăm mai departe de grupe»

Ultima actualizare:
Steaua
Steaua

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a dat o explicaţie halucinantă lipsei de rezultate din Liga Campionilor a „roş-albaştrilor”: „obiectivul nostru a fost să ajungem în grupele Ligii”.

"Trebuie să ne aducem aminte că Steaua a transferat cei mai buni jucători din ţară, s-au cheltuit sume importante! Dar nici nu au venit banii de la UEFA pentru participarea în Champions League. Cu toate acestea, pentru ce să aducem jucători buni de afară la Steaua? Obiectivul nostru a fost să ajungem în grupele Ligii Campionilor! Atât! Iar un manager bun îşi face strategia pe doi-trei ani. În plus, s-a văzut în România că cine a dat salarii mari, acum ori nu mai există echipa, ori sunt prin eşaloanele secunde. Sunt exemple precum Rapid, Vaslui etc. Gigi a făcut foarte bine că a impus plafonul salarial! Nu visăm mai departe de grupele Ligii pentru că ăsta ne este nivelul!", a declarat Duckadam la emisiunea Fanatik Show.


    Steaua
Steaua

Acesta a vorbit şi despre prestaţiile mai puţin bune ale jucătorilor stelişti din ultima perioadă: „A intervenit o oboseală psihică, nu mai poţi să faci faţă după o perioadă lungă în care te-ai concentrat maxim. Jucătorii nu cred că mai pot să ofere la fel de mult ca anul trecut. Toţi sunt într-o scădere de formă faţă de anul trecut, ăsta este adevărul. Acesta este nivelul, nu putem mai mult! La noi nu există jucători care să facă diferenţa, doar grupul poate. Reacţia suporterilor a fost nedreaptă în meciul cu Basel", a mai spus el. 

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net