Duckadam, mărturisiri emoţionante: «Viaţa de familie pentru mine înseamnă totul»

Ultima actualizare:

"Eroul de la Sevilla" a mărturisit că pentru el familia este cel mai important lucru în această viaţă şi este foarte fericit cu tot ceea ce a realiza.

"Viaţa de familie pentru mine înseamnă totul. Eu am puţini prieteni, aşa că tot timpul mi-l dedic familiei. Am o familie frumoasă, care pentru mine e tot", a spus acesta.

Duckadam a povestit cum a cunoscut-o pe soţia lui Alexandra şi cât de greu le-a fost la început, când lumea privea cu ochi răi relaţia dintre ei.

"Când am cunoscut-o pe Alexandra, era foarte tânără şi foarte frumoasă. Îmi plăcea de ea, dar pe vremea aceea eram bărbat însurat, cu doi copii. Diferenţa dintre noi este de 20 de ani şi multă lume nu a crezut că ne va fi bine, dar uite că ne înţelegem din ce în ce mai bine. Eu am respectat-o foarte mult, deşi multă lume spunea că e amanta mea şi stă cu mine pentru bani. Care bani, că eu eram un sărăntoc", a declarat acesta.

Fostul portar al Stelei a dezvăluit şi cum a ajuns să devină tată, în urmă cu patru ani, chiar dacă nu mai era la prima tinereţe şi nu îşi dorea neapărat să facă acest pas.

"Într-o seară i-am aruncat pastilele în foc şi am zis că nu îi pot lua bucuria de a avea un copil, chiar dacă eu aveam o vârstă şi doi copii mari. Nu îmi doream neapărat să mai fiu tată, dar nu mi se părea corect faţă de ea", a spus acesta.

Alexandra, soţia lui Duckadam, a mărturisit ce a atras-o la marele sportiv. "Mi-a plăcut foarte mult. Fiind înalt şi bine făcut, m-a impresionat fizicul lui. Ştia să se comporte cu o femeie, să fie atent şi am şi avut ce învăţa de la el", a declarat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net