Dublă lovitură în familia Casillas. "Viaţa ne-a surprins din nou!"

Ultima actualizare:

    Iker Casillas şi Sara Carbonero sunt împreună din 2009
Iker Casillas şi Sara Carbonero sunt împreună din 2009

La trei săptămâni după ce Iker Casillas a suferit un infarct, soţia acestuia a anunţat că e afectată de cancer ovarian.

Într-un interval de timp extrem de scurt, soţii Casillas au fost nevoiţi să depăşească două momente critice. Infarctul lui Iker a fost urmat de şocul primit de frumoasa jurnalistă Sara Carbonero.

La începutul lunii mai, lumea fotbalului a rămas stupefiată la auzul veştii că celebrul portar a fost victima unui infarct miocardic acut, prăbuşindu-se pe gazon la un banal antrenament al echipei FC Porto. Şi cu ajutorul soţiei Sara Carbonero (35 de ani), Iker a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală de montare a unui stent. „Când încă nu ne-am recuperat dintr-un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. De data asta e vorba despre mine, despre acel cuvânt cu şase litere pe care nu vreau să-l scriu. În urmă cu câteva zile, la un control de rutină, doctorii mi-au găsit o tumoră malignă ovariană pentru care am fost operată”, a dezvăluit marţi Sara Carbonero, prin intermediul unei reţele de socializare.

„Totul a fost ok, am prins boala din timp, dar mai am de luptat câteva luni cu tratamentul. Ştiu că drumul va fi greu, dar sunt calmă şi încrezătoare într-un final fericit”, a mai precizat jurnalista în mesajul ei, cerându-le colegilor de breaslă înţelegere şi respect în perioada care urmează. Povestea de dragoste dintre Sara Carbonero şi Iker Casillas a început acum un deceniu, atunci când fotbalistul apăra poarta echipei Real Madrid, iar iberica a fost declarată de revista americană FHM cea mai sexy jurnalistă din lume. Iker şi Sara s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi băieţei, Martin şi Lucas, de 5, respectiv 3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net