«Drughi» nu mai suportă incompetenţa favoriţilor de la Juve

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Într-unul din materialele precedente prezentam reacţia incinsă a fanilor echipei Partizan Belgrad, care au aprins de bucurie un foc pe arena Maracana belgrădeană, în urma unei victorii cu Steaua Roşie. De această dată, un lucru mai rar s-a petrecut la derby-ul dintre Juventus şi Milan. Ultraşii juventini au incendiat cu voie zeci de confetti şi scaune, culmea, pe propria arenă, supăraţi fiind în urma înfrângerii grele, 0-3, cu milanezii.

Citește și

Violenţa ultraşilor ucide şi aduce puşcăria. S-a întâmplat în Serbia

Argentina le plăteşte ultraşilor drumul şi cazarea pentru Mondialul din Africa de Sud

Amploarea coregrafiei "distruge" duşmanul

Povesteşte-ne pe FORUMUL CLICK trăirile şi impresiile tale despre fenomenul ULTRAS

Responsabili pentru aceste acte de vandalism sunt celebrii "Drughii", ultraşii Juventusului. Aceştia formează nucleul galeriei de mai bine de 20 de ani, peste 10.000 de membrii fiind socotiţi în toată această perioadă.

"Drughii" au deprins postura de lider în "La Curva Scirea" în urma unor lupte grele care au început în 1993 şi care au durat aproape patru ani, duşmanii din interior fiind cei de la "Fighters". În urma victoriei interne, "Drughii" şi-au permis să atârne bannerul principal în zona centrală a peluzei sud, un adevărat semn de putere în rândul ultraşilor.

simeon stalpnicul png

Revenind la momentul actual, jocul slab practicat de favoriţi i-a făcut pe ultraşii gazdă să-şi piardă cumpătul, aceştia incendiind mai multe zone de pe Stadio Delle Alpi.

Juventus se află într-un moment extrem de prost al sezonului. După eliminarea din Liga Campionilor, torinezii se împiedică etapă de etapă şi în campionat. În ultimele cinci meciuri, Juve a câştigat o singură dată, pierzând de patru ori. Mai mult, a scos doar două succese în ultimele opt jocuri.

Ultraşii s-au săturat de antrenorul Ciro Ferrara, cel mai dezgustat personaj pentru peluza "bianconerra". Fanii au huiduit în diverse ocazii şi i-au cerut tehnicianului torinez să-l introducă pe teren pe Del Piero, favoritul tribunelor. Acesta a fost lăsat pe banca de rezerve mai bine de o oră, spre disperarea suporterilor gazdă

Poate, de înţeles recţia aprinsă a ultraşilor torinezi care nu au mai rezistat să fie umiliţi meci de meci. Aceştia au purtat ceva lupte de stradă după meci, poliţiştii potolindu-i cu greu pe ultraşii "bianconerri".

image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net