Drama lui Sânmărtean: cancerul îi poate răpi soţia

sanmartea-1.jpg

sanmartean, steaua
Lucian Sânmărtean a ieşit la o cafea cu soţia, fiica şi un prieten de familie
Foto: CAPS

Lucian Sânmărtean trece prin momente cumplite. Boala soţiei, fostă atletă de performanţă, a recidivat, iar vestea aproape l-a adus în stare de depresie şi l-a făcut să-şi piardă concentrarea pe teren.

Roş-albaştrii sunt cu gândul la Liga Campionilor, dar mijlocaşul de 34 de ani are cu totul alte griji. Recent, femeia care îi e alături de 14 ani şi din 2010 i-a devenit oficial soţie, a aflat că trebuie să ducă din nou lupta cu o boală cumplită.

A fost diagnosticată în urmă cu doi ani

Afecţiunea a fost descoperită acum câţiva ani şi, după un tratament îndelungat, Maria părea că a învins. Totuşi, ameninţarea cancerului la sân a reapărut şi în scurt timp ea va pleca la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Greutăţile vieţii i-au unit şi mai mult pe cei din familia Sânmărtean, cuplul fiind mai demult la un pas de divorţ, şi fotbalistul îşi petrece tot timpul cu Maria şi copilul, Natalia. Zilele trecute, ei au fost observaţi de fotoreporterii „Click!” în zona Bulevardului Decebal.

sanmartean, steauaZoom
După o plimbare pe bulevardul Decebal, Sânmărtean s-a oprit la o terasă
Foto: CAPS

sanmartean, steauaZoom
Foto: CAPS

După ce şi-au rezolvat câteva probleme administrative prin oraş, au ales să-şi potolească setea la o terasă din zona Alba Iulia, cafeneaua fiind plasată chiar lângă o farmacie. Acolo s-au întâlnit cu avocatul Dan Idiţă, vechi prieten al lui Lucian şi totodată cel care reprezintă interesele familiei Reghecampf – Prodan, însă se vedea că atmosfera e apăsătoare, niciunul neavând puterea să râdă. Discuţia nu a durat prea mult şi după ce au băut câteva pahare cu apa plată, fotbalistul şi fetele sale au plecat spre casă. Pentru Maria, sportiva care acum zece ani alerga pentru România la Olimpiada de la Atena în proba de 4x400 de metri şi care e recunoscută ca maestru emerit al sportului, urmează cea mai importantă cursă.

Joacă din ce în ce mai rar 

sanmartean, steauaZoom
Foto: Mediafax

De la aflarea veştii, „Luci” cum îl strigă colegii, nu-şi mai poate ajuta echipa din teren. La meciul de acasă contra celor de la Stromsgodset, din preliminariile Ligii Campionilor, a fost schimbat şi a refuzat să-şi salute antrenorul şi colegii. A fost criticat, dar iertat când s-a aflat motivul. Apoi, problemele familiale, dar şi o accidentare, l-au făcut să apară tot mai rar pe teren, el nefiind inclus în lotul pentru partida de acum cinci zile cu CFR.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Lucian Sânmărtean

    În contextul în care Steaua duce lipsă de soluţii ofensive, Costel Gâlcă nu-şi mai permite luxul de a-l ţine rezervă pe Lucian Sânmărtean. Cu prestaţia din partida cu CSU Craiova, mijlocaşul de 34 de ani le-a dat peste nas contestatarilor.

  • Îți scriu, nu în calitatea mea de rapidist, că nu mă bucur când se întăresc rivalii, chiar dacă noi nu prea mai suntem în cărți.