Dragomir: «Halagian l-a scos pe Piţurcă din puşcărie!» Vezi reacţia fostului tehnician!

Ultima actualizare:

"Piţurcă trebuie să-şi caute în memorie cine l-a ajutat. Muşcă mâna care i-a dat pâine. Nu am nevoie de nimic de la el şi să te ferească Dumnezeu de asemenea oameni. Pot să spun că Dragomir are dreptate...Aţi înţeles voi!”, a explicat Halagian pentru „Click!”.

Episodul respectiv s-a produs în noaptea de 16 - 17 decembrie 1981, la ora 2.00, în cartierul 9 Mai din Târgu Jiu. Şase persoane au fost reţinute pentru jocuri de noroc, iar asupra lui Piţi s-au găsit 11.500 de lei. A fost condamnat la şase luni de închisoare, dar nu a executat decât o lună. (conform EVZ)

“E trist că sunt mulţi care uită de unde au plecat, dar la români să-şi uiţi prieteni e o obişnuinţă, măcar să zici un <<Bună ziua>> sau un <<La mulţi ani!>> E vorba dacă ai creier sau nu, dar eu nu am pretenţii de la nimeni

Dacă te duci la o echipă de club estimezi şansele pe care le ai, dacă nu ai jucători, pe ce contezi? Pe aportul tău! Cu Mutu…cu râsu…cu plânsu, o scoţi la capăt, nu o dai din stânga în dreapta. Dacă te plângi că aria de selecţie e slabă, nu te obligă nimeni să te duci!

Oricum în cartea de vizită o să rămână că am pierdut cu 4-0, nu ce spun eu sau Dragomir...Nu m-am mai văzut cu Dragomir de vreo doi ani, dar oricum îl am la suflet, şi el a fost şeful care i-a ajutat pe toţi atunci, inclusiv pe mine...Nu-mi plac oamenii care uită, ca Piţurcă", a încheiat Halagian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net