Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morţii lui Ekeng

Ultima actualizare:

    A fost constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul dinamovistuluiFoto: Arhiva Click!
A fost constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul dinamovistuluiFoto: Arhiva Click!

Procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Patrick Ekeng. Mijlocaşul dinamovist s-a prăbuşit pe teren, în timpul partidei de vineri (6 mai), disputată între Dinamo şi Viitorul (3-3).

Procurorii anchetează circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar sâmbătă (7 mai) a fost investigat sediul firmei Puls, căreia îi aparținea ambulanța care l-a preluat pe dinamovistul Ekeng, potrivit gsp.ro.

"În seara zilei de 06.05.2016, la ora 2325, la Spitalul Floreasca s-a produs decesul jucătorului de fotbal Patrick Ekeng, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la spital, după ce s-a prăbuşit pe gazon, în timpul unui meci de fotbal desfăşurat pe Stadionul Dinamo.

Drept urmare, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, lucrătorii din cadrul Serviciului Omoruri au ridicat documentele medicale întocmite la spital, precum şi unele documente legate de organizarea evenimentului sportiv.

Totodată, în cursul zilei curente au fost solicitate documente relevante în cauză de la factorii implicaţi în desfăşurarea meciului de fotbal pe parcursul căruia s-a produs incidentul.

A fost dispusă o autopsie medico-legală, care va fi efectuată în data de 09.05.2016, la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Au fost ataşate la dosarul cauzei înregistrări video ale incidentului. De asemenea, au fost solicitate şi alte înregistrări ale unor camere de supraveghere instalate în zona incidentului.

Au fost examinate criminalistic cele trei ambulanţe (aparţinând unui serviciu privat) prezente la locul desfăşurării meciului de fotbal, iar cea care l-a transportat pe jucătorul de fotbal la spital a fost sigilată, în vederea efectuării unor verificări suplimentare.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem", se arată în comunicatul dat presei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net