Doliu în fotbalul românesc: fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a murit! Avea doar 43 de ani

Ultima actualizare:

    Martin Tudor a fost titular la Steaua la începutul anilor 2000FOTO: Sportpictures.eu
Martin Tudor a fost titular la Steaua la începutul anilor 2000FOTO: Sportpictures.eu

Veste dureroasă venită de la Reșita. Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a decedat în locuința prietenei sale. A suferit un infarct. El avea doar 43 de ani!

Fotbalul românesc este în doliu. Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a decedat ieri din cauza unui infarct. El avea doar 43 de ani!

Conform lui Dorinel Munteanu, care în prezent antrenează divizionara secundă CSM Reșița, Martin Tudor se afla la Reșița, cu prietena sa, când s-a prăbușit ca secerat după ce a luat micul dejun. ”Era acasă, la Reșița. Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul. Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 şi 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Şi foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred... Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat pentru gsp.ro fostul internațional.

Născut la 10 iunie 1976, Martin Tudor a apărat poarta Stelei în perioada 1999-2005, fiind, în prima parte a acestui interval, titularul echipei pentru care a strâns 126 de meciuri jucate în prima ligă. Cu ”roș-albaștrii” a cucerit două titluri de campion. De asemenea, a mai jucat la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj și Universitatea Cluj. După retragerea din activitate, survenită în 2008, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe formații și chiar la echipa națională, în timpul mandatului lui Victor Pițurcă. De altfel, el a făcut parte mereu din echipa tehnică a lui Piți, pe care l-a urmat în fiecare aventură ulterioară, astfel că ultima echipă la care a lucrat a fost Universitatea Craiova, de care s-a despărțit în iarnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net