Doare rău, Scolari? Vezi ce spune selecţionerul Braziliei!

Ultima actualizare:

    Felipe Scolari
Felipe Scolari

Selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a apreciat drept catastrofal rezultatul meciului cu Germania, scor 7-1, din semifinalele Cupei Mondiale, subliniind că este principalul vinovat pentru această înfrângere.

"Transmit poporului brazilian că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă, am dat totul. Iertaţi-ne. Suntem dezolaţi că nu putem continua până în finală. Dar vom lupta pentru locul trei şi sper că vom avea sprijinul fanilor. Eu am făcut echipa, eu sunt responsabil. Rezultatul este catastrofal şi poate că responsabilităţile sunt împărţite dar eu am decis tactica. Şi îmi asum responsabilitatea. Nu am datorii faţă de poporul brazilian, mi-am făcut treaba. Am făcut ceea ce am considerat că este mai bine şi ce am considerat corect. Putem spune că este o înfrângere teribilă din cauza rezultatului, dar nu cred că este o chestiune de datorie. Sunt de acord, este o catastrofă, dar să nu uităm că mai avem şi sâmbătă un meci", a declarat Scolari.

El a spus că nu a făcut schimbări în echipă mai devreme, deoarece a aşteptat momentul oportun şi a precizat că după ce jucătorii săi au primit patru goluri în zece minute au intrat în panică.

Selecţionerul Braziliei a adăugat că situaţia nu ar fi fost alta dacă Neymar ar fi fost în teren, deoarece echipa sa pierdut în faţa unui "adversar fantastic".

"Echipa Germaniei are multe calităţi, însă ceea ce s-a întâmplat astăzi nu este normal. Este cea mai drastrică înfrângere a Braziliei. Dar viaţa continuă chiar dacă este cel mai dureros moment al vieţii mele. Trebuie să acceptăm situaţia şi să vedem ce putem face diferit", a adăugat Scolari.

Reprezentativa Braziliei a fost învinsă de selecţionata Germaniei, cu scorul de 7-1, marţi, la Belo Horizonte, în semifinalele Cupei Mondiale.

Brazilia va juca, sâmbătă, pentru locul trei la CM, în compania învinsei din meciul dintre Argentina şi Olanda.

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net