Doar Zlatan putea să păţească asta. Arbitrul a refuzat să-i dea mingea cu care înscrisese un hat-trick

646x404.jpg

Golgheterul lui PSG a intrat din nou în conflict cu un arbitru din Ligue 1
Foto Click!

Orice jucător care marchează trei goluri într-o singură partidă are dreptul să ia acasă balonul cu pricina. În Franţa e însă puţin mai complicat.

Zlatan Ibrahimovic a marcat un hatt-trick în meciul cu Lorient, încheiat 3-1 pentru PSG, şi i-a urcat pe parizieni din nou în fruntea clasamentului din Ligue 1. La finalul jocului, suedezul s-a îndreptat spre centralul partidei, Tony Chapron, şi i-a cerut acestuia, legitim, mingea cu care s-a jucat. Culmea, arbitrul a refuzat. "Dă-mi balonul!", i-a cerut scurt "Ibracadabra". "Ţi-o dau mai târziu", a replicat Chapron. "Să nu uiţi, şti că normal trebuie să mi-o dai". "Nu fă asta în faţa camerelor video", a replicat din nou omul cu fluierul. Zlatan l-a lăsat apoi în pace, dar odată ajuns la cabine a reînceput asaltul. "Ai mingea?", a ţipat Zlatan, la care arbitrul a replicat şocant: "Aşteaptă! Trebuie să mă decid". "Ce să aştept?", a întrebat Zlatan nervos, la care centralul a replicat din nou: "Trebuie să hotărăsc!". "Aha, OK, vrei să faci pe şeful. Bine, tu eşti şeful. Dă bine la cameră", l-a luat peste picior fotbalistul, iar filmarea de pe Twitter se încheie aici, fără să vedem dacă până la urmă atacantul a primit sau nu balonul cuvenit.

La câteva ore distanţă, Zlatan a elucidat misterul printr-o fotografie postată de el în care apare o minge cu semnăturile tuturor jucătorilor, prinsă în centura de siguranţă a maşinii sale. Textul e elocvent: "Pentru cei care încă se întreabă unde e mingea", semn că Zlatan a obţinut, din nou, ce a vrut.

Vezi AICI filmuleţul cu negocierile amuzante dintre Ibrahimovic şi arbitrul Chapron.

61cb6f90-d09e-11e4-9579-2b2cc7ec5642_zlatan.jpg

Dovada că Ibra a obţinut până la urmă ce a vrut
Foto Click!
Loading...
 
 

Citește și

  • Echipa suedeză Dalkurf FF, din a treia ligă, ar fi trebuit să se afle în avionul companiei Germanwings, prăbuşit în sud-estul Franţei, însă conducerea acesteia a decis să schimbe planurile în ultimul moment, anunţă presa internaţională.

  • Trei fani ai echipei Real i-au cerut socoteală galezului Gareth Bale pentru înfrângerea din „El Clasico”, dar nu s-au putut atinge decât de maşina fotbalistului cotat la 100 de milioane de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1