Distracţie maximă la olandezi

18-sport-2.jpg

Antrenorul Van Gaal

Cu echipa deja calificată în optimi,antrenorul Van Gaal a făcut pe dirijorul la antrenamentul de ieri.

Calificaţi deja în optimile de finală, olandezii sunt nişte oameni fericiţi. Se vede acest lucru cu ochiul liber, din atmosfera care domneşte la antrenamentele lor.

Foştii adversari ai României din grupa de calificare la Campionatul Mondial, olandezii sunt printre remarcaţii primei faze de la turneul final. Victoria strălucitoare, cu 5-1, obţinută în faţa  campionilor mondiali, coroborată cu acel 3-2 chinuit dar meritat reuşit în faţa Australiei i-au adus pe batavi în postura de a se gândi deja la posibilul adversar din optimi. Având la dispoziţie cel mai tânăr lot cu care Olanda s-a prezentat la un turneu în ultimii ani, antrenorul Louis Van Gaal, cunoscut ca un tip sobru, pare că s-a molipsit şi el de la spiritul elevilor săi.

Astfel că, la antrenamentul de ieri, din Rio de Janeiro, tehnicianul în vârstă de 63 de ani a glumit cu jucătorii, a bătut palma cu ei după fiecare reuşită, iar la final a intrat în rolul unui adevărat dirijor care conducea corul fotbaliştilor într-o inedită sesiune foto.

 

Loading...

Citește și

  • Tehnicianul olandez al lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat că are nevoie de răbdare din partea fanilor şi a oficialilor grupării bavareze pentru a face performanţă şi aşteaptă ca atacantul italian Luca Toni să-şi facă debutul în noul sezon din Bundesliga, informează AFP.