Dinu «Vamă» scapă de legendele lui Dinamo

Ultima actualizare:

    Dinu Gheorghe a intrat în conflict cu Dănciulescu
Dinu Gheorghe a intrat în conflict cu Dănciulescu

Cuplul Dinu Gheorghe - Mircea Rednic a venit la Dinamo cu planuri măreţe, dar până acum a fost doar mult zgomot pentru nimic. Tot ce au reuşit aceştia s-a rezumat la nişte concedieri de jucători, împuterniciţi de Ionuţ Negoiţă. Ieri s-au băgat însă pe teren minat.

Înainte să întărească lotul de jucători pentru un sezon 2015-2016 care va începe pe 11 iulie, „Vamă” îşi rezolvă mize personale. S-a răzbunat pe Nicolae Grigore, anunţându-l că nu mai face parte din planurile sale la Dinamo, deşi în iarnă s-a rugat de mijlocaş o lună să vină la Rapid. Apoi, preşedintele a furnizat presei pe căi securiste, atât de bine cunoscute, informaţia că Ionel Dănciulescu va fi demis din funcţia de director sportiv al lui Dinamo.

Pisica a fost aruncată înspre finanţator, dar ideea nu i-a aparţinut lui Negoiţă, ci chiar lui Dinu Gheorghe. Cel puţin aşa spun cei din anturajul „câinilor”, care argumentează această teorie prin strategiile lui din trecut.

La Rapid, „Vamă” avea o filosofie clară: nu se înconjura de foste glorii, pentru că erau greu de dat afară din cauza relaţiei cu suporterii. Şi la Dinamo, pe criteriul că nimeni nu-i poate submina autoritatea, Dinu Gheorghe s-a orientat către Dănciulescu.

Fostul fotbalist nu se lasă însă şi a spus că nu se gândeşte să demisioneze. „E uşor să stai pe margine şi să arunci cu noroi. Nu s-a pus nici un moment problema ca eu să fiu dat afară de la Dinamo. Domnul Negoiţă şi cu mine formăm o echipă care nu dă bir cu fugiţii la greu”, e poziţia lui Dănciulescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net