Dinu, doar cu familia la 63 de ani!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Mister” a aniversat, ieri, împlinirea a 63 de veri, alături doar de soţia Silvia şi de fiul Corneluş, la Spitalul Floreasca, unde a fost internat în urma unui infarct suferit în urmă cu două săptămâni.

Ziua de naştere a lui Cornel Dinu a fost mai dureroasă ca oricând! „Mister" a împlinit, ieri, 63 de ani, însă fosta glorie dinamovistă nu a avut parte de prea multe bucurii. Starea medicală nici nu i-a permis acest lucru.

Dinu a fost internat la secţia Reanimare a Spitalului Floreasca, în urmă cu două săptămâni, când a suferit un infarct la domiciliul său. Nici ieri, de ziua lui, „Procurorul" nu aflase data la care va intra în sala de operaţie, pentru un by-pass.

Singura rază de lumină a sărbătoritului a fost vizita soţiei Silvia (62 de ani) şi a fiului Corneluş. Cei doi au venit de dimineaţă la Dinu, i-au urat „La mulţi ani!" şi i-au transmis că-l aşteaptă cât mai repede acasă.

Doctorul care se ocupă de cazul lui „Mister", Şerban Brădişteanu, nu a permis decât membrilor familiei să-i viziteze pacientul. „După 50 de ani, nu mai sărbătoresc ziua de naştere. Trecerea anilor întristează pe toată lumea. Sunt internat la Reanimare, nu stau undeva în lux. Sunt înconjurat de tot felul de aparate", şi-e descris dinamovistul situaţia.

Echipa a făcut un banner

Jucătorii lui Dinamo au ţinut să-şi arate ieri ataşamentul faţă de „Mister" aşa cum au putut. La antrenamentul de ieri, susţinut pe terenul central din „Ştefan cel Mare", „câinii" au afişat un banner inscripţionat cu mesajul „La mulţi ani, Mister!", cu menirea ca acesta să fie citit de Dinu de la fereastra Spitalului Floreasca.

„Le mulţumesc băieţilor pentru gândurile bune. Din păcate, nu am putut privi pe geam, chiar atunci eram supus unor analize", a spus „Procurorul".

Citeşte şi:

Cornel Dinu, aniversare tristă în spital

Dinu, la un pas de moarte!

EXCLUSIV! Cornel Dinu: «Am trecut peste depresie»

Cornel Dinu face perfuzii 4 ore pe zi!

Prima declaraţie a lui Cornel Dinu, după externare: «Aş vrea să plec din ţara asta oribilă!»

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net