Dinamovistul Magaye Gueye, depistat pozitiv cu cocaină?

Ultima actualizare:

    Magaye GueyeFOTO: Sportpictures.eu
Magaye GueyeFOTO: Sportpictures.eu

Atacantul dinamovist Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo - Steaua din Cupa României, informează gsp.ro.

Conform sursei citate, jucătorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo în legătură cu acest caz. LPF, COSR şi Federaţia au fost, de asemenea, înstiinţate.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, la 10 februarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Nemec, în minutul 55.

Gueye a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză cu Morsay.

Chiar dacă a fost depistat pozitiv, acest lucru nu implică sancțiuni asupra clubului, în sensul că rezultatul înregistrat pe teren se menține.

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. El a început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Gueye a evoluat în 18 meciuri în acest sezon şi a marcat trei goluri.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net