Dinamovistul Bakaj este anunţat titular în naţionala Albaniei la meciul cu România

Ultima actualizare:

"Vom evolua într-un sistem 4-4-2: Ujkani - Dallku, Cana, Teli, Lila - Lala, Lilaj, Roshi, Bakaj - Salihi, Bogdani. Am decis să-l folosesc pe Bakaj din primul minut pentru că evoluează în campionatul României şi va fi supermotivat", a spus tehnicianul croat.

Fundașul Admir Teli (FK Qarabagh) a afirmat că echipa Albaniei trebuie să încheie grupa cu un rezultat bun. "Ne gândim deja la campania de calificare pentru CM 2014. În meciul cu România, unul dintre obiective este afirmarea unor nume noi, în vederea următoarelor preliminarii. Având în vedere că este ultimul meci din grupă şi jucăm acasă, vrem să facem o figură frumoasă şi să lăsăm o bună impresie. Ne dorim să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat favorabil. Dacă vom reuşi, lumea va uita ce a fost până acum, ultima impresie contează", a spus Teli.

Atacantul Erjon Bogdani a precizat că, deşi nu mai are nicio miză, partida va fi dificilă. "Campionatul românesc este mai puternic decât al Albaniei. Chiar dacă oaspeţii vor avea în teren mai mulţi jucători tineri, va trebui să dăm maximum pentru a câştiga. Am vorbit cu Mutu despre meci înainte de reunire, ne-am şi dat SMS-uri în ultimele zile. I-am spus că mai bine nu venea în Albania, pentru că o să-i batem. Mutu e un jucător foarte bun, iar România o echipă puternică", a spus jucătorul care evoluează la Cesena.

Pentru meciul cu România, selecţionerul Josip Kuzhe nu va putea conta pe fundaşul Kristi Vangjeli, suspendat, şi pe atacantul Edmond Kapllani, care acuză probleme musculare. Mijlocașul Ervin Bulku, care era incert, a fost recuperat.

Partida Albania - România, ultima din grupa D a preliminariilor Euro-2012, se va disputa marţi, pe stadionul Qemal Stafa din Tirana, de la ora 21.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net