Dinamoviştii şi «lupii», scandal la vestiar

Ultima actualizare:

    Flavius Stoican
Flavius Stoican

Pe tunelul ce duce la cabine s-a creat un meleu între cele două tabere. Stoican a fost aproape de a se lua la bătaie cu team managerul Petrolului, Cristi Vlad, care l-a numit păcălici, însă spiritele au fost calmate de oamenii de ordine.

La finalul primei reprize a meciului Petrolul - Dinamo (2-2), Stoican şi-a ieşit din minţi. Enervat că "centralul" le-a refuzat roş-albilor al doilea penalty clar (Geraldo a comis henţ în careu) antrenorul a pătruns pe teren şi nu a vrut să mai iasă decât după câteva minute.

A fost trimis în tribune, dar în drum spre vestiare l-a auzit pe un oficial al gazdelor, Cristi Vlad, spunându-i arbitrului: "Dă-l afară, mă, pe păcăliciul ăsta!".

La cabine a venit replica. "Pe cine faci tu păcălici? De ce ne jigneşti jucătorii?", i-a spus Stoican şi imediat s-au format două tabere. Au existat câteva îmbrânceli, dar bodyguarzii au liniştit situaţia. "I-am zis doar să plece mai repede de pe teren, nu l-am făcut păcălici. Altceva nu mai comentez", a spus ieri Vlad. "Nu aveam voie să reacţionez aşa, nu mă caracterizează, şi voi suporta consecinţele", a afirmat şi Stoican.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net