Dinamoviștii, la un pas să fie bătuți de fani în autocar

Ultima actualizare:

    Dinamoviștii au pierdut aproape toate duelurile cu adversarii de la ChindiaFOTO: Sportpictures.eu
Dinamoviștii au pierdut aproape toate duelurile cu adversarii de la ChindiaFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo suferă pe toate planurile. Înfrângerea suferită la Ploiești, în fața Chindiei Târgoviște, scor 3-2, deși strânsă ca scor, a fost categorică la nivelul exprimării din teren a echipelor, iar fanii au luat foc. Drept urmare, pe drumul de întoarcere și-au atacat propria echipă!

După meciul pierdut, Dinamo a plecat cu autocarul înapoi spre Bucureşti. În apropiere de Capitală, la Baloteşti, în jur de 40-50 de suporteri dinamovişti, cu cagule şi măşti, au luat în primire automobilul şi i-au spart geamurile cu pietre. Jucătorii şi staff-ul au scăpat de furia fanilor după ce s-au refugiat în baza de la Săftica. Odată ajunşi acolo, cei de la Dinamo au solicitat intervenţia Jandarmeriei, însă suporterii nu se mai aflau acolo când au ajuns forţele de ordine.

Ieri dimineață, managerul general al dinamoviștilor, Florin Prunea, a declarat că incidentele de la Baloteşti ar fi putut degenera dacă suporterii reuşeau să urce în autocar. ”Nu credeam niciodată că putem trăi așa ceva într-o țară europeană. Ne-a fost încercuit autocarul, nu am avut pe unde să plecăm. Șoferul a întors la Balotești și a oprit în fața Poliției, a claxonat, dar nu era nimeni. Atunci ne-am dat seama că e grav. Am ajuns la Săfica, am sunat la 112 și a venit cineva. Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat. Fac un apel către autorități. Probabil ca dacă va mai exista un alt episod, atunci se va întâmpla ceva rău”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

În ceea ce privește meciul, rezumatul lui a fost făcut cel mai bine de Dan Nistor, aflat la primele minute jucate în acest sezon după o accidentare gravă. ”Scorul este mincinos, cred că trebuia să fie un scor mai mare pentru adversarii noştri. Au meritat victoria. M-am simţi ca ultimul om, ca atunci când cei de la Târgu Jiu îşi băteau joc de noi şi marcau prin spate, pe acolo, prin parcuri şi prin alea. Ce poţi să mai spui de arbitraj, când cei de la Chindia, o nou-promovată, ţi-au dat practic cu terenul în cap, ar fi trebuit să ne dea cinci, şase goluri”, a declarat Nistor după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net