Dinamoviștii i-au umilit pe steliști pe banii lui Becali!

doar_dinamo_bucuresti.jpg

doar dinamo bucuresti
Fără să vrea, steliștii au scris "Doar Dinamo București"
Foto: Facebook

Uluitor! Pe Arena Națională, la meciul dintre Steaua și Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, fanii steliști au îmbrăcat culorile rivalei de moarte, Dinamo. Fără să vrea, suporterii adunați în tribuna a II-a au scris cu litere mari și în alb-roșu "Doar Dinamo București". Culmea este că momentul artistic a fost plătit din banii lui Gigi Becali!

La intrarea pe stadion, fanii steliști au găsit pe scaune câte un sac în care se afla o vestă. De asemenea, sacii erau însoțiți de un pliant în care erau rugați să îmbrace vestele și să nu le dea jos indiferent de ce se întâmplă. În minutul 10, crainicul de pe stadion s-a dezmeticit și i-a rugat să dezbrace vestele care formau "Doar Dinamo București", sloganul noii campanii a marii rivale.

Coregrafia a fost realizată de fapt de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan şi plătită chiar de Gigi Becali. Surse din galeria lui Dinamo susţin că patronul Stelei a fost păcălit de câţiva fani ai roş-albilor, care au susţinut că sunt suporteri ai Stelei din Germania şi intenţionează să realizeze o coregrafie 3D, prezentând imagini cu alte coregrafii realizate de galeriile formaţilor din Bundesliga, notează ProSport.

doar_dinamo_bucuresti1.jpg

doar dinamo bucuresti
Aceasta a fost informarea primită de steliștii de pe stadion
Foto: Facebook

 

Cum ar fi trebuit să arate tribuna a II-a

steaua.jpg

steaua
Așa ar fi trebuit să arate tribuna a II-a
Foto: captură Twitter Adrian Costeiu

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1