Dinamoviştii au acordat autografe copiilor de la Şcoala nr.49!

Ultima actualizare:

"E foarte greu, nu puteam să mai scap de marcajul copiilor, câtă energie au... Sper să ne transmită şi nouă energia lor. Eu când eram mic am luat autograf de la Contra, plecase la Dinamo şi apoi viaţa a făcut să fiu şi coechipier cu el şi apoi să-mi fie antrenor. Mai păstrez şi acum autograful. Am mai luat de la domnul Iosif Rotariu, care mi-a fost apoi antrenor. Noi ne gândim acum la meciul cu Bistriţa, din păcate, anul trecut ne-am gândit prea devreme la meciul cu Steaua şi am făcut paşi greşiţi. Nu vrem să repetăm greşeala din tur, trebuie să ne concentrăm pe partida cu Bistriţa. Trebuie să o luăm pas cu pas. Urmează şi meciul cu Steaua, dar pentru noi acum cel mai important este meciul cu Bistriţa", a spus Luchin.

 "I-am spus lui Florentin Petre că noi ne-am făcut azi antrenamentul, gata. E mai solicitant aici cu copiii, decât pe teren. Mi-au adus aminte de prima zi de şcoală a mea. Ne-au cerut să-i batem pe Steaua. Sunt dinamovişti de mici. Avem un meci foarte greu cu Bistriţa acum, ei nu mai au ce pierde. E bine că sunt multe solicitări pentru bilete la meciul cu Steaua. La niciun meci nu contează banii şi primele, suntem la 3 puncte de locul trei şi sperăm în continuare", a spus şi Bălgrădean.

"Ne dorim să câştigăm la Bistriţa, să evoluăm de la meci la meci, să fie cât mai bine. Până la meciul cu Steaua mai avem. Dacă pleacă antrenorul plecăm şi noi cu el, suntem o echipă, nici nu se pune problema. Dar am înţeles că nu se pune problema. Oricum, până la sfârşitul campionatului suntem aici", a declarat Petre.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net