Dinamo, umilită de o echipă georgiană, scor 1-5!

Ultima actualizare:

    Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro
Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro

Dinamo a fost învinsă, miercuri, la Maribor, cu scorul de 5-1 (4-1), de formaţia georgiană Samtredia, în primul meci amical din stagiul de pregătire din Slovenia, informează site-ul oficial al clubului.

Dinamo a fost învinsă, miercuri, la Maribor, cu scorul de 5-1 (4-1), de formaţia georgiană Samtredia, în primul meci amical din stagiul de pregătire din Slovenia.

Golul dinamoviştilor a fost marcat de mijlocaşul Valentin Lazăr, în minutul 43.

Antrenorul Ioan Andone a început meciul în următoarea formulă de echipă: I. Popescu – Hanca, A. Marc, Nedelcearu, Olteanu – Anton, Dudea – P. Petre, Rotariu, Lazăr – Gnohere. În repriza a doua au mai jucat Muţiu, Corbu, M. Popescu, Codreanu, S. Dobre, Şerban, Tîrcoveanu, Palici, Costache şi Kyprou.

Următoarea partidă amicală a dinamoviştilor este programată sâmbătă, de la ora 19.00, împotriva croaţilor de la NK Osijek.

Ioan Andone nu e îngrijorat de eşecul cu 5-1: "Pe faza de atac chiar am fost binişor. Ne-am creat cel puţin cinci ocazii, dar în fotbal trebuie să ai - cum se zice - calmul necesar pentru a înscrie. Noi am fost precipitaţi pentru că eram conduşi, iar o echipă tânără se precipită şi greşeşte destul de mult în astfel de situaţii. Per ansamblu, a fost un meci de pregătire bun, cu o echipă care săptămâna viitoare joacă primul meci oficial. S-a văzut că sunt înaintea noastră la pregătire, dar trebuie să revenim la ceea ce vreau eu să jucăm, mai e mult încă de muncă. Am făcut şi două antrenamente în fiecare zi şi s-a şi văzut că e puţină oboseală".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net