Dinamo trăieşte din «mila» LPF

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu se plânge  că situația financiară  a clubului nu e  deloc una bună
Adrian Mutu se plânge că situația financiară a clubului nu e deloc una bună

„Câinii” sunt criticaţi pentru transferurile pe care le fac, nou-sosiţii fiind liberi de contract şi unii care acceptă salarii mici. Dar, „Briliantul” a dezvăluit că e nevoit să caute astfel de soluţii în condiţiile în care echipa trăieşte din banii veniţi de la LPF şi din „mărunţişul” oferit de patronul Ionuţ Negoiţă.

„Singura noastră sursă de venit o reprezintă drepturile tv. Restul stă pe umerii lui Ionuţ Negoiţă, până la urmă el a scos echipa din insolvenţă şi e singurul care a reuşit aşa ceva până acum”, a anunţat „Briliantul”, încercând să justifice faptul că trupa din „Ştefan cel Mare” se bazează pe jucători ieftini. „Păi, noi avem banii Stelei? De unde? Noi nu putem da 1,8 milioane de euro pe un jucător, aşa cum cei de acolo au oferit pentru Alibec”, a mai spus el. Apoi, s-a enervat: „Mereu se caută defecte jucătorilor veniţi la Dinamo. Că Obinna are trei picioare şi că n-are un genunchi, că Rivaldinho e băiatul lui Rivaldo. Îl avem şi pe Dielna, care a jucat la Sheffield şi care e jucător de 50.000 de euro pe lună... Oricum, o să mai aducem pe cineva, însă nu-i spun numele fiindcă iar începe lumea să întrebe că ce caută în România sau mai ştiu eu ce”. „Dă-mi două milioane de euro, îl iau şi eu pe Alibec, îl bag în teren şi câştig tot”, a sintetizat şi antrenorul Ioan Andone. Interesant e că în vara trecută, când „Fălcosul” a fost instalat, Negoiţă a anunţat un buget cu 15 la sută mai mare faţă de sezonul precedent. Atunci, conform oficialilor, roş-albii au avut în conturi cinci milioane de euro, jumătate din sumă fiind asigurată de drepturile tv.

Visează să-l dea pe brazilianul Rivaldinho la super preţ


    Rivaldinho a semnat  cu Dinamo pe trei ani
Rivaldinho a semnat cu Dinamo pe trei ani

Rivaldinho, brazilian ce va evolua în atac, e văzut ca noua stea din „Ştefan cel Mare”, chiar dacă în întreaga carieră a marcat doar 15 goluri, iar singura experienţă la un club din Europa, la Boavista, a fost un eşec. „Vrem să «explodeze» în România şi să-l vindem cu 10-15 milioane de euro. Dacă îl căutam după ce juca jumătate din meciurile din Brazilia, îl lua Manchester United. Nu ni-l permiteam noi”, e optimist Mutu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net