Dinamo și Rapid au terminat la egalitate. Alexandru Răuță a fost transportat cu ambulanța la spital

rauta-dinamo_bucuresti-rapid_bucuresti_liga_1_casa_pariurilor_23.10.2021.jpg

Alexandru Răuță a acuzat probleme respiratorii, fiindu-i făcut textul anti-COVID-19 în ambulanță
Alexandru Răuță a acuzat probleme respiratorii, fiindu-i făcut textul anti-COVID-19 în ambulanță
Foto: sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

În minutul 55, Dinamo a deschis scorul prin Torje cu un şut tare la colţul scurt, de la marginea careului, după o pasă de la Sorescu. Rapid a egalat prin Carnat, în minutul 90+1, cu un şut la vinclu, din afara careului.
În minutul 36 al partidei, ambulanţa a intrat pe teren pentru a i se acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul dinamovist a fost urcat în salvare cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei. Dinamovistul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” și supus unor teste. Starea sa este stabilă. După meci, rapidistul Dandea a vorbit şi despre Alexandru Răuţă, care a fost scos de pe teren cu ambulanţa: “M-am dus repede la el. Sunt vecin cu el. L-am întrebat. Era puţin ameţit, dar mi-a spus că totul este în regulă”. 
Dinamo - Rapid 1-1
Au marcat:
Torje (min. 55), respectiv Carnat (min. 90+1)
FC Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu (Ehmann, 63), Răuţă (Matei, 40), Espinosa (Filip, 63) – Torje, Ivanovski, Măgureanu (Vestenicky, 74). 
Antrenor: Mircea Rednic
FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea (Alami, 61), D. Grigore, Belu Iordache – Crepulja (Marzouk, 81), Albu – Stahl (Ilie, 61), Sefer (Carnat, 71), Hlistei – Bălan (Ioniţă, 81). 
Antrenor: Adrian Matei
Arbitru: Horaţiu Feşnic

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5