Dinamo şi-a dat afară "cârtiţa" din meciul cu Steaua. Vezi ce jucător a fost exclus din lot de Dinu Gheorghe!

dinamo-steaua.jpg

Dinamo a pierdut cu 3-1 meciul cu Steaua, de duminica trecută
Foto: David Muntean

Ştefan Bărboianu a comis un penalty în finalul meciului cu Steaua fără de care Dinamo spera să scoată măcar un egal în derby de România. Stupiditatea gestului, care nici măcar nu se impunea, pentru că nu era fază iminentă de gol, i-a determinat pe mulţi să creadă că gestul său a fost premeditat.

Dinamoviştii au făcut repede conexiuni din trecut şi şi-au amintit că Bărboianu a jucat chiar la Steaua, iar asta i-a fost fatal fundaşului. În nevoia disperată de a satisface pofta de nge a suporterilor, dar şi nevoia de explicaţii de după un nou derby pierdut, conducerea celor din Ştefan cel Mare a luat o decizie radicală, în plin cmapionat. "Ne-am întîlnit cu Bărboianu, am discutat și am stabilit că este mai bine să ne despărțim, de comun acord. Nu are legătură cu penalty-ul făcu în meciul Steaua, dar este evident că a greșit grav acolo. Dacă dădeam afară jucători pentru că au greșit, după golul de 2-0 trebuia să dăm afară șapte inși. Nu vreau să îl acuz pe Bărboianu de nimic. La Dinamo încercăm să facem altceva și el nu mai putea face parte din proiect. Vor mai pleca jucători în vară. Pe postul de fundaș dreapta este Fai, iar antrenorul poate alte găsi soluții. Mai pot juca acolo Șerban sau Marc", a spus Dinu Gheorghe, cel care şi începe în forţă mandatul la Dinamo. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dinamo – Steaua a fost pentru primele 45 de minute un meci cât se poate de obişnuit, ba chiar sub nivelul aşteptat de suporteri. În primul minut de prelungire al primei reprize a avut loc un incident care, tolerat de arbitrul Cristi Balaj, a produs un lanţ de evenimente ce au aruncat în aer partida.

  • Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de sportivi din ultimii ani a devenit istorie. După o relaţie care a durat aproape trei ani, Tiger Woods şi Lindsey Vonn au decis să meargă în continuare pe drumuri separate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1