Dinamo se mută din ”Groapă”

dinamo-botosani-facundo-mallo-jonathan-rodriguez_rps3472m.jpg

Facundo Mallo și Jonathan Rodriguez își dispută o minge la cap
Facundo Mallo și Jonathan Rodriguez își dispută o minge la cap
Foto: Sport Pictures

La puțin timp după victoria norocoasă (1-0) cu FC Botoșani oficialii de la Dinamo au anunțat că vor juca pe Arena Națională

Disputat pe o vreme răcoroasă, ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Play-Out a scos în evidență nemulțumiri mai vechi.
În primul rând, s-a anunțat din nou că Dinamo se va muta pe Arena Națională. Iar Mircea Rednic a confirmat că a cumpărat două loje acolo. Apoi, căpitanul Dan Nistor a fost interpelat de un fan care, după joc, a pătruns nestingherit pe teren... Semn că și securitatea pe stadionul Dinamo lasă de dorit. "Avem cel mai urât stadion din Liga 1! Vedeți că și dumneavoastră, jurnaliștilor, vă e scârbă să veniți la stadion", a comentat Dan Nistor, despre care Rednic spune că va rămâne la Dinamo și în sezonul viitor. "E un jucător important. Mi-aş dori să am mai mulţi fotbalişti de nivelul lui. Asta deşi azi nu a avut pase decisive. Eu mă bazez pe el. Și acum, şi la anul". O declarație măgulitoare în contextul în care Rednic a precizat că jucătorii de la Dinamo se află într-o perioadă de teste. Și a anunțat deja că Ait-Atmane va pleca.
Gol norocos în minutul 88
Pentru Dinamo, victoria cu FC Botoșani a fost cea de-a 5-a în cele șase meciuri susținute în Play-Out. E adevărat, a fost una obținută cu multă șansă, printr-un gol marcat de N'Diaye, în minutul 88. "Este a patra victorie la rând. Ca joc am avut şi momente bune, mai ales în prima repriză. Am marcat cu noroc, dar ăsta este fotbalul. La meciul retur din campionatul regulat, FC Botoşani a avut un arbitraj foarte bun, acum nu-mi amintesc să fi avut mari ocazii. Noi vrem să terminăm pe primul loc în Play-Out", a declarat Rednic la Digisport.
Fanii au preferat să vadă ”Urzeala tronurilor”
Programată luni seara, disputa din șoseaua Ștefan cel Mare a aduna puțin peste o mie de fani în tribune. Mircea Rednic a explicat la Telekom Sport de ce au fost atât de puțini: „Alții au preferat să stea acasă, să se uite la televizor. Sau la al doilea episod din Game of Thrones, că am văzut că a apărut. Și eu sunt fan al serialului”, a spus antrenorul dinamovist, care a criticat totodată și sistemul de desfășurare a Ligii 1. ”Spuneți-mi un meci din Play-Out care să te facă să te uiți până la final... Dar ăsta e sistemul din România. Era mai interesant ca locul 1 din Play-Out să joace un meci de baraj cu ultimul loc din Play-Off care merge în Europa acum. Toată lumea se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar cine a scăpat nu mai are treabă”.

Loading...