Dinamo, program infernal. Cum arată programul celor 7 meciuri în 17 zile

Ultima actualizare:

    Dinamo va juca primul meci împotriva celor de la FC Voluntari, duminicăFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo va juca primul meci împotriva celor de la FC Voluntari, duminicăFOTO: Sportpictures.eu

Niciodată în istoria lui Dinamo retrogradarea nu a fost mai aproape de club ca acum. Pentru ca dramatismul să fie și mai mare, ”alb-roșiii” sunt nevoiți, din cauza propriei neglijențe, să joace 7 meciuri în 17 zile!

Cazurile de coronavirus care au transformat echipa într-un focar au făcut ca finalul de sezon să fie unul pe viață și pe moarte. Cu cinci restanțe, acumulate în cele trei săptămâni, cât au stat în total în izolare de la reluarea Ligii 1, ”câinii” ocupă penultimul loc în clasament, cu 21 de puncte, la șapte distanță de poziția a cincea, prima care asigură salvarea directă. Tocmai de aceea, pentru a nu mai risca nimic, conducătorii dinamoviștilor au decis să țină tot lotul în cantonament până la finalul competiției. ”Echipa va rămâne în cantonament pe toată această perioadă. Nu intră absolut nimeni, decât cei care sunt în staff și jucătorii au nevoie neapărat de anumite lucruri. În rest, nimeni nu va intra în bază. Trebuie să luăm cât mai multe puncte pentru a scăpa de grijile retrogradării. E clar că vom suferi din punct de vedere fizic. Va fi complicat. Jucătorii trebuie să câștige aceste meciuri și cu inima”, a declararat team-managerul echipei, Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Conform regulamentului, o echipă poate juca două meciuri la un interval de 48 de ore dacă partidele se dispută în aceeași localitate, și la un interval de 72 de ore dacă au loc în orașe diferite. Astfel, a fost alcătuit singurul țintar posibil pentru încadrarea a 7 meciuri în cele 17 zile rămase la dispoziție, program publicat în premieră de gsp.ro și care arată că în săptămâna 2-9 august, ”câinii” vor juca patru partide: duminică, pe 2, o vor face la Voluntari, după care, la două zile distanță fiecare, restanțele de acasă cu Hermannstdt și Chindia. Apoi, duminică, 9 august, vor merge la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt. Apoi, la intervale de 3 zile vor veni partidele cu Chindia, Sepsi și cea din ultima etapă, acasă cu Viitorul.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net