Dinamo nu-și revine. A pierdut și la Viitorul

viitorul-dinamo1-0-ghita-rps_6644.jpg

Virgil Ghiță a înscris golul victoriei lui FC Viitorul
Virgil Ghiță a înscris golul victoriei lui FC Viitorul
Foto: sportpictures.eu

Dinamo își continuă seria de rezultate dezastruoase. Gruparea bucureșteană a înregistrat a 5-a înfrângere în cele șapte etape disputate până acum în Play-Out-ul ediției 2019/2020 a Ligii 1: 0-1 (0-1) pe terenul lui FC Viitorul. Unicul gol al confruntării a fost reușit de Ghiţă în minutul 17. Dinamo ocupă ultimul loc, cu 17 puncte, însă are și două restanțe.

După meci, Adi Mihalcea a declarat la Digi Sport: „În a doua repriză, dacă aveam puţin noroc sau inspiraţie puteam înscrie. Din păcate, o nouă înfrângere, dar văd o schimbare de la meci la meci. E singurul lucru care mă bucură. Băieţii şi-au dorit. Avem capul sus. Trebuie să avem inspiraţie şi sunt convins că vor veni şi rezultatele. Dezamăgire există. Trec etapele şi nu adunăm puncte, dar avem nevoie de meciul în care vom avea şi noroc. Astăzi am încercat. Au fost momente când am fi putut să înscriem. (...) Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta. Vom încerca să readucem mentalul băieţilor pe un drum bun”.
Managerul grupării constănțene, Gică Hagi crede că formația alb-roșie păstrează șanse de supraviețuire în Liga 1: „Mă bucur de victorie, mai ales pentru că am avut un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Mă bucur că nu am luat gol. A fost un meci foarte echilibrat. Jucătorii încă nu au rezistenţă până în minutul 90. Această pauză de trei luni afectează. E clar că echipele nu sunt proaspete. Chiar dacă încercăm... Mă bucur că dăm goluri din faze fixe. Ritmul şi intensitatea nu pot fi ca înainte de pauză. Dar suntem pe drumul cel bun. Dinamo, dacă joacă aşa, o să facă bine. Cu siguranţă vor veni şi victoriile”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1