Dinamo l-a refuzat pe eroul Stelei

Ultima actualizare:

    Ovidiu Popescu  a făcut contra celor  de la CFR Cluj cel  mai bun meci  de când a venit  la SteauaFOTO: Sportpictures.eu
Ovidiu Popescu a făcut contra celor de la CFR Cluj cel mai bun meci de când a venit la SteauaFOTO: Sportpictures.eu

Steaua s-a impus în primul meci din play-off, cu 2-0 în faţa celor de la CFR Cluj, prin golurile lui Gnohere şi Ovidiu Popescu. Mijlocaşul de 23 de ani a închis tabela cu un şut superb, la colţul lung, execuţie care a amintit de reuşita lui Ilie Dumitrescu din meciul cu Argentina, din SUA 1994. După partida de duminică, Gigi Becali, patronul vicecampioanei, l-a lăudat la maximum pe Popescu.

”În play-off veţi vedea adevărata faţă a Stelei”, anunţa antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Primul rezultat, victoria cu 2-0, contra CFR-ului, i-a dat dreptate tehnicianului. Golurile steliştilor au fost înscrise de Gnohere, introdus în a doua repriză de Reghe, şi Ovidiu Popescu, ultimul considerat cel mai bun jucător de pe teren.

”Doi piloni are Steaua: Ovidiu Popescu şi Bălaşa. Ovidiu Popescu e cel mai bun jucător al Stelei, mai bun decât Gnohere, Tănase, Alibec, decât toţi ”, a spus patronul Gigi Becali, cel care speră că-l va vinde pe Popescu pe câteva milioane de euro.

Forma bună pe care o traversează mijlocaşul în vârstă de 23 de ani impresionează pe toată lumea şi, probabil, dinamoviştii îşi rod unghiile de invidie. În momentul în care Ovidiu juca la Timişoara, a fost oferit celor din Şoseaua Ştefan cel Mare, contra sumei de 200.000 de euro, însă atunci acţionarul Ionuţ Negoiţă nu a dat ok-ul pentru transfer şi negocierile s-au sistat. Pe fir au intrat steliştii, iar lui Gigi Becali suma nu i s-a părut deloc una mare, a achitat-o bănăţenilor, iar acum îşi face deja calculele pentru un eventual câştig. 

Apropiaţii lui Popescu spun despre el că este un fotbalist muncitor, liniştit şi care nu face excese de nici un fel, fiind foarte concentrat şi serios la antrenamente. Interesant este că jucătorul originar din Reşiţa a fost descoperit din întâmplare de un fost fotbalist, Viorel Lolea. Ovidiu avea doar şapte ani şi se juca în curtea şcolii când a fost remarcat de Lolea, care a început să-l pregătească.  În anii junioratului, Popescu a jucat mai mult extremă stângă, însă de când a venit la Steaua a fost încercat pe mai multe posturi.

E familist convins


    Fotbalistul  s-a căsătorit  anul trecut
Fotbalistul s-a căsătorit anul trecut

Deşi este foarte tânăr, împlinind recent 23 de ani, Ovidiu Popescu a renunţat la viaţa de burlac. Fotbalistul trăieşte de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Alina, cu care s-a şi căsătorit anul trecut. Mijlocaşul Stelei mai are un frate, care a avut şi el tangenţe cu fotbalul, dar a jucat doar până la nivel de juniori, apoi a renunţat, preferând să plece din ţară în Austria, unde şi-a găsit un job mult mai bine plătit.

Becali îl vrea pe Bole

simeon stalpnicul png

Gigi Becali este sigur că nu-i mai ia nimeni titlul de campioană în acest sezon, iar pentru visul său: accederea în grupele Ligii Campionilor, este gata să plătească pentru a-şi aduce cei mai buni jucători. Primul vizat este maghiarul Lukacs Bole, de la CSMS Iaşi. ”M-a sunat şi Ana după meci şi mi-a zis de Bole. Mi l-a propus să îl transfer la Steaua. Am încredere şi îl transfer imediat, fără să mă gândesc”, a spus patronul Stelei.

Cine e Ovidiu Popescu

  • Data naşterii: 27 februarie 1994
  • Locul naşterii: Reşiţa
  • Înălţime: 1,80 m
  • Post: mijlocaş central
  • Echipe: UTA (2013- 2014), Poli Timişoara (2014-2016), Steaua (din 2016)
  • Selecţii România U21: 7

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net