Dinamo înseamnă dezastru. "Câinii" se tem de retrogradare după 0-3 cu CFR Cluj

Ultima actualizare:

    Alb-roşii au pierdut şi cu CFR Cluj, scor 0-3, şi în Ştefan cel Mare nu ruşinea e marea problemă acum, ci fiorii reci ai retrogradăriiFOTO: Sportpictures.eu
Alb-roşii au pierdut şi cu CFR Cluj, scor 0-3, şi în Ştefan cel Mare nu ruşinea e marea problemă acum, ci fiorii reci ai retrogradăriiFOTO: Sportpictures.eu

Mircea Rednic e şi el doar un antrenor, nu un magician, iar cei care se aşteptau ca “Puriul” să facă miracole s-au înşelat.

Lotul lui Dinamo nu este doar unul dintre cele mai slabe din Liga 1, dar şi printre cele mai demotivate, şi doar gongul de final de an mai poate întrerupe nebunia. Nimeni nu vede însă soluţia nici după pauză.

După 1-4 cu Viitorul a venit un 0-3 cu campioana CFR Cluj, chiar în “Groapă”, şi e clar pentru toată lumea că de la acest Dinamo nu mai e nimic bun de aşteptat. Echipa e la pământ din toate punctele de vedere şi arată ca un vapor cu cârma ruptă care se îndreaptă spre stânci. Meciul împotriva ardelenilor a fost o tortură pentru toţi suporterii “câinilor”, care pot fi mulţumiţi doar pentru că n-au luat mai multe goluri. Păun, Culio şi Deac l-au lăsat însă pe Penedo doar cu 3 mingi scoase din poartă şi se uită spre următorul meci. La Dinamo, şi asta sperie. Ajunşi pe locul 11, cu o apărare catastrofală, 29 de goluri primite, mai bună doar decât a Voluntariului, nu se poate spera la nimic bun. Rednic nu mai are nici el soluţii şi aşteaptă să vină iarna pentru a reforma total lotul lui Dinamo.

“Gomelt ia 155.000 de euro degeaba”

Până atunci masacrează tot ce a găsit în actualul vestiar, care pare putred. Iar un exemplu concret arată de ce a ajuns echipa în această situaţie dezastruoasă. “Să câștigi 155.000 de euro doar că te antrenezi e o ruşine. Pe el nu-l interesează. Câștigă echipa sau nu câștigă, el ia banii aceștia. Cum poți să faci așa ceva? Eu am rămas surprins, am zis că e o glumă, dar nu e o glumă. Și când joacă nu se vede diferența. E un salariu bun pentru România. E un salariu bun și pentru Belgia. Eu știu ce salarii erau la Mouscron. Marele Teddy care a ajuns aici avea 3.000 de euro și aici avea de trei ori mai mult”, a declarat “Puriul” despre Tomislav Gomelt, croatul care are zilele numărate la Dinamo.

Dinamo l-a pierdut pe Dan Nistor pentru meciurile rămase de disputat în 2018
Dinamo l-a pierdut pe Dan Nistor pentru meciurile rămase de disputat în 2018

Foarte tăios a fost şi Florin Prunea, fostul portar al “câinilor” şi om care a fost împiedicat să vină la club ca preşedinte, înainte să fie numit Rednic ca antrenor. “Echipa trebuie să se adune, dar e greu pentru că e lovită şi din interior şi din exterior. Nu poți să joci în play-off și atunci lucrurile se complică și în play-out. O să fie bătaie mare pentru salvarea de la retrogradare. Toate echipele de la locul 7 în jos se vor bate pentru a rămâne în Liga 1”, a spus fostul portar.

Final de an pentru căpitanul Nistor

Ca şi când lotul lui Dinamo n-ar fi şi aşa destul de diluat, Mircea Rednic a mai primit o veste proastă la meciul cu CFR Cluj. Căpitanul echipei, Dan Nistor, n-a rezistat pe teren decât o repriză şi anul pare încheiat pentru el din cauza acestei accidentări. “Se pare că a recidivat problema avută. De data asta cred că e mult mai grav. Din minutul 25 am simţit durere, am jucat într-un picior. Terenul a fost îngheţat, asta e viaţa. Probabil că anul s-a terminat pentru mine”, a spus Dan Nistor la final.

Dinamoviştii sunt la pământ
Dinamoviştii sunt la pământ
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net