Dinamo îl acuză pe Ciprian Marica: «E trădător şi mincinos»

marica-mediafax.jpg

Marica speră să revină la echipa naţională
Foto: Mediafax

Ciprian Marica a dezvăluit că a fost curtat de aproape toate echipele din Liga I, mai puţin de Dinamo. În cele din urmă, atacantul crescut de roş-albi a semnat cu Steaua şi a anunţat că oficialii echipei sale de suflet nu l-au ofertat, dar aceştia au susţinut că jucătorul a ascuns adevărul. Ieri, acţionarul dinamovist Negoiţă l-a catalogat ca mincinos şi trădător pentru că fotbalistul a fost cel care a refuzat negocierile.

„Vârful” de 30 de ani a ales să evolueze în Ghencea fiindcă aici i s-au îndeplinit cerinţele şi a relatat apoi cum au decurs tratativele. „Echipa care m-a dorit cel mai mult a fost Steaua şi singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Sincer, chiar m-a deranjat asta...poate au deranjat opiniile mele, poate  există o altă viziune la club”, a spus jucătorul. Apoi, a detaliat: „Am vorbit cu Mister Cornel Dinu, i-am spus că merg la Steaua, şi l-am întrebat dacă e normal să nu prezint interes pentru clubul la care m-am format. M-a sunat şi un prieten din club. Probabil a fost o politeţe”.

Totuşi, conducătorul „câinilor” Ionuţ Negoiţă a venit cu o altă variantă: „Domnul Marica a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta era una extrem de serioasă şi avea girul meu”. Acţionarul a folosit în continuare termeni duri. “Aceasta e o practică mioritică pe care domnul Marica văd că şi-o doreşte. La Dinamo patronul nu va contacta jucătorii, avem o echipă profesionistă care face asta… văd că mai există unii nostalgici după vremurile în care totul se face la palat şi cu mult tam-tam”, a mai spus oficialul roş-albilor.

“Sunt cu atât mai dezamăgit de atitudinea sa, acesta încercînd să ascundă o trădare cu o minciună, cu cât mă aşteptam ca periplul prin fotbalul mare să-l fi făcut să-şi schimbe mentalitatea dâmboviţeană. Dar e mai uşor să fii deontolog pe Facebook, decât să schimbi ceva în felul de a fi. Îi doresc domnului Marica succes şi tărie de caracter ca pe viitor să-şi poată asuma deciziile fără a mai fi nevoie să-şi caute alibiuri”, a încheiat acesta.

Îl urmează Mutu?

Adi Mutu, un alt simbol al dinamoviştilor, ar putea ajunge şi el în Ghencea. “Briliantul” e liber de contract şi ar veni la Steaua fără mari pretenţii financiare, doar pentru garanţia postului, astfel încât să poată fi convocat în lotul pentru EURO. Mai mult, cei din Ghencea ar putea avea un atac de vis Marica – Mutu. Adi e prieten de familie cu perechea Reghe – Anamaria Prodan, Aanamaria fiind cea care l-a şi promovat pe jucător în faţa patronului Gigi Becali.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1