Dinamo e în ceaţă şi cu Rednic. "Puriul" anunţă revoluţie în lot la iarnă

Ultima actualizare:

    Alb-roşii au devenit puţin mai vizbili de când l-au numit pe „Puriu”, dar jocul nu s-a schimbat. Doar egal cu Călăraşi şi sezonul pare compromis în ciuda revoluţiei programată pentru la iarnăFOTO: Sportpictures.eu
Alb-roşii au devenit puţin mai vizbili de când l-au numit pe „Puriu”, dar jocul nu s-a schimbat. Doar egal cu Călăraşi şi sezonul pare compromis în ciuda revoluţiei programată pentru la iarnăFOTO: Sportpictures.eu

„Câinii” au sperat mult că ultimul şoc de la echipă va provoca o reacţie pozitivă a jucătorilor şi că echipa îşi va lua avânt spre podium din această etapă a 12-a. O greşeală impardonabilă din prima parte a meciului, imposibil de reparat pe parcurs din cauza unui joc modest, a stins însă repede acest optimism. Locul său a fost luat de disperare.

Mircea Rednic a venit cu experienţa sa şi a încercat să mobilizeze lucrurile cât i-a stat în putinţă. Din rahat nu poţi să faci însă bici decât în condiţii excepţionale, iar valoarea jucătorilor lui Dinamo nu-i permite deocamdată „Puriului” acest lucru. Pe Mezague l-a apucat lenea şi s-a făcut că-l lasă pe Penedo ca să-l deposedeze pe Mediop, iar Călăraşiul a deschis scorul în Ştefan cel Mare în minutul 22. Acelaşi fundaş francez a comis-o câteva minute mai târziu în faţa aceluiaşi atacant rapid al oaspeţilor, dar în loc de lovitură liberă pentru dunăreni şi eliminare Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue. „Câinii” au avut astfel de recuperat doar un gol în a doua parte şi au egalat prin Popa în minutul 56. A fost un foc de paie pentru că până la bara din final nu a mai fost pericol la poarta lui Straton, chiar dacă alb-roşii au fost mai incisivi. Astfel, doar 1-1 la redebutul lui Rednic pe banca lui Dinamo şi e jale mare. Grozav şi compania îi mai au sub ei în clasament doar pe cei de la Hermannstadt şi Voluntari, iar play-off-ul pare doar o iluzie optică.

Mezague, umilit de Mediop

„Puriul” e nemulţumit rău de ce are la îndemână şi pentru următoarea pauza de transferuri a anunţat deja nişte mutări spectaculoase. „Nu am ce să fac în apărare, ăsta e lotul. Încercăm să ne mişcăm repede. Suntem în discuţii avansate, e normal să ne întărim. Vreau să îmi fac şi o părere foarte exactă despre toţi cei care sunt aici, pentru că nu pot să mă ghidez doar după ce spune unul sau altul. Sunt dezamăgit de străini. Eu cer mult mai mult de la ei, având în vedere ce salarii au. În afară de 2-3, nu mi-au arătat că merită să joace la Dinamo”, a spus Rednic. Culmea, trupa din Ştefan cel Mare a ajuns să fie compătimită şi de rivale, Dan Alexa adoptând o atitudine de înmormântare la conferinţa de presă de după meci. „Pentru mine e o mare surpriză poziţia din clasament a lui Dinamo. Suferă mult la capitolul încredere şi cred că le va fi foarte greu să mai prindă play-off-ul. Cred că au ales bine să îl aducă pe Rednic şi sunt convins că vor arăta mai bine în viitor. Dar cred că e prea târziu, pentru sezonul acesta”, afirmat antrenorul Călăraşiului.

Salutări ironice de la „Luţu 1” şi „Luţu 2”

Egalul cu Călăraşi şi locul ocupat în clasament de Dinamo i-a amuzat la culme pe FCSB-işti. Aceştia nu s-au putut abţine să nu-i ia la mişto pe rivali, mai ales după ce Rednic îi înţepase în momentul revenirii în „Groapă”. „Unde-s ăia, fratele meu? Nu-i văd, nu bat mai jos de locul 10”, a postat pe o reţea de socializare directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica. Acesta a revenit ulterior cu un alt atac intitulat „Salutări de la Luţu 1 şi Luţu 2” şi ilustrat cu o fotografie făcută în fotoshop :"Plai Out cu câini". Rednic nu a gustat glumele, ci doar a spus ironic că înţelege satisfacţia FCSB-işitilor după marea victorie şi meciul extraordinar pe care l-au făcut la Craiova.

Reprezentanţii celor două mari rivale continuă lupta eternă la nivel de declaraţii şi ironii
Reprezentanţii celor două mari rivale continuă lupta eternă la nivel de declaraţii şi ironii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net