Dinamo, din rușine în rușine

Dinamoviștii au ajuns rău.jpg

Dinamoviștii au ajuns rău
Dinamoviștii au ajuns rău. Juventus, ultima clasată în Liga 1, a câștigat cu 2-1 în Ștefan cel Mare și alb-roșii sunt disperați
Click!

Toată lumea credea că ratarea calificării în play-off e maximul nenorocirilor care i se pot întâmpla lui Dinamo, dar s-a demonstrat încă o dată că fundul prăpastiei se poate adânci special pentru tine dacă faci lucrurile la mișto.

Vineri seara, trupa lui Florin Bratu avea la dispoziție un meci în care să se reabiliteze cât de cât în fața fanilor și să arate că locul ei nu e acolo. Le-a ieșit pe dos și Dinamo poate să ia în calcul orice, inclusiv retrogradarea dacă va continua pe această linie. "Se poate şi mai jos, dacă judecăm după cum am jucat. Ne-am ieşit din ritm după victoria cu Mediaş, a fost şi această pauză. Mai avem 12 meciuri, sper ca echipa să îşi revină şi să obţinem victorii. E posibil ca jucătorii să nu fie concentraţi din cauză că unii pleacă", a declarat tehnicianul lui Dinamo. Juventus, în schimb, exultă după prima victorie în deplasare din acest sezon și a urcat pe loc de baraj după ce tot sezonul regular a fos la ani lumină de salvare. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1