Dinamo, a cincea achiziție de la schimbarea patronului

Ultima actualizare:

    Alexander David GonzálezFoto: Guliver/ GettyImages
Alexander David GonzálezFoto: Guliver/ GettyImages

Dinamo a continuat seria achizițiilor jucătorilor străini care ar trebui să salveze situația unei echipe aflată în criză clară.

Directorul sportiv Rufo Collado a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că Dinamo a ajuns la un acord cu fotbalistul Alexander David González, component al primei reprezentative a statului Venezuela, ultima oară la Club Deportivo Mirandes, pentru transferul la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fundaş dreapta, născut pe 13 septembrie 1992, acesta va sosi la Bucureşti pentru a efectua testele medicale şi pentru a semna un contract cu clubul ”alb-roşu”. Jucătorul de 27 de ani a mai evoluat la Caracas, Young Boys Berna, FC Aarau, FC Thun, Huesca şi Elche. El are 43 de selecţii în echipa naţională. De când Dinamo a intrat pe mâna spaniolilor, au mai venit la echipă Ismael Lopez Blanco, Adam Nemec, Janusz Gol şi Vlad Achim.

În primele două etape ale actualului campionat dinamoviștii au înregistrat un egal, 1-1 cu Hermannstadt, acasă, și o înfrângere, 0-1 în deplasare, cu Chindia Târgoviște.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net