Dinamo, cea mai mare umilință din ”Era Cortacero”

botosani_dinamo.jpg

Portarul dinamovist Eșanu a mai limitat proporțiile scorului de la Botoșani
Portarul dinamovist Eșanu a mai limitat proporțiile scorului de la Botoșani
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Dinamo a făcut deplasarea, dar nu a existat pe teren la Botoșani. Formația gazdă s-a impus cu scorul de 4-0 și a mai avut și două bare în cel mai mare coșmar trăit pe gazon de”câini” de la intrarea în ”Era Cortacero”.

Nici nu începuse bine meciul că era deja 1-0 pentru gazde. În secunda 57 portarul Eșanu a ratat să prindă o minge, iar Keita a deschis seria golurilor pentru Botoșani, care la pauză conducea cu 3-0. Scorul final a fost stabilit de Haruț în minutul 64, dar dinamoviștii pot răsufla ușurați că s-a încheiat doar 4-0, pentru că gazdele au trimis și de două ori balonul în bară, dar au și redus turația motoarelor în cea de-a doua parte, parcă de jenă să nu îi umilească și mai tare pe greu încercații lor adversari.

La finalul celui mai greu eșec suferit în acest campionat, gândurile dinamoviștilor se îndreptau tot spre patronul Cortacero, ale cărui minciuni i-au lăsat nu doar cu burta goală, ci și cu dezinteres față de performanță. Acuzat de patronul spaniol că face prea multe valuri pe tema problemelor financiare, antrenorul Ionel Gane a răspuns: ”Am văzut ce a spus Pablo Cortacero, dar el are nevoie de fapte acum. Noi am trecut printr-o perioadă dificilă, eu știu prin ce am trecut, alături de băieți. El are nevoie de fapte pentru a ne câștiga încrederea. Să vedem dacă Pablo Cortacero a trimis banii, că el a mai spus-o și nu s-a întâmplat nimic”.

Nici jucătorii nu mai cred în promisiunile lui Cortacero. Alexandru Răuță și-a cerut mai întâi scuze, după care a vorbit despre minciunile spaniolului. ”Ce să mai spunem? Este un scor rușinos pentru noi, nu ne gândeam niciodată că o să luăm bătaie de maniera aceasta, toți suntem de vină. Meciul viitor trebuie să ne trezim și să câștigăm. Ne cerem scuze față de fani. Cine să mai creadă în Cortacero? Nici nu îl știm la față. Cu cei din DDB am vorbit, spaniolii ne-au mințit atâtea luni. E greu să fii neplătit de patru, cinci luni, nu este ușor. Avem familii. Este greu! Azi a fost un accident. Sperăm să jucăm pentru noi, în al doilea rând, săptămâna viitoare avem promisiuni că o să ne intre banii. Asta ne mai motivează. În rest, fiecare trebuie să joace pentru el, fiecare trebuie să joace mai bine ca să plece mai sus”, a spus și Răuță la finalul partidei.

Pentru Dinamo, aceasta a fost cea mai dură înfrângere din ultimul an și jumătate, de la acel 0-5 încasat în deplasare, cu Viitorul, în prima etapă a campionatului 2019/ 2020.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1