Dinamo, cea mai mare rușine din istorie: a ratat play-off-ul

dinamo_astra.jpg

finamo astra fotbal
Cele mai titrate echipe din Liga 1 au părăsit cea mai veche competiţie fotbalistică din România încă din optimi şi s-au umplut de ruşine, mai ales „câinii”
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Dinamo a pierdut cu 2-0 la Giurgiu, în fața Astrei, și a ratat obiectivul: calificarea în play-off-ul Ligii 1. Astfelm, dinamoviștii pot să se claseze maximum pe locul 7 în prima ligă.

Dinamo avea nevoie de cel puțin un punct la Giurgiu pentru a putea lupta cu șanse pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. Numai că bucureștenii s-au făcut de râs, pierzând cu 2-0, rezultat care, coroborat cu victoria Botoșaniului cu 1-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș și cu înfrângerea ieșenilor, acasă, cu 1-0 în fața Viitorului, au făcut să rateze calificarea. Dinamo, Iașiul și Botoșaniul au avut același număr de puncte și de aceea regulamentul prevede că se face clasament în 3, iar din această ecuație CSM Iași e cea care iese câștigătoare, urmând să joace în play-off.

Sentința dinamoviștilor a fost semnată de golurile marcate de Florentin Matei, care a deschis scorul în minutul 25, cu un şut de la 16 metri, și de Balaure, care a majorat diferența în minutul 75.

Loading...