Dinamo a câștigat cu Sepsi și rămâne în cursa pentru Play-Off

nistor-fotbal-liga1-dinamo-sepsi_rps4102.jpg

Nistor a transformat penlty-ul primit de Dinamo
Foto: sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Echipa de fotbal Dinamo București a câștigat cu 1-0, în deplasare, pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, un meci din etapa cu numărul 23 a Ligii I. Unicul gol a fost marcat de Nistor, în minutul 57, dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Jovanovic la Zenke.

După partidă, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de joc și de rezultat: “Mă bucur că am reuşit a doua victorie în acest an, una dificilă. Prima repriză am dominat-o. În repriza a doua ei au ieşit la presing. Ne-au blocat. Am pierdut dueluri. Au avut câteva situaţii de a marca. Am avut şi noroc că adversarul nu a reuşit să înscrie. Ar fi păcat să nu câştigăm cu Botoşani, după ce am câştigat o deplasare foarte grea cu Sepsi. Trebuie să facem tot ce este posibil să câştigăm cu Botoşani”, a spus Rednic. 

De partea cealaltă, antrenorul Eugen Neagoe a acuzat arbitrajul: "Ne vom prezenta la cele trei jocuri, dar trebuie să fim atenţi. Nu avem nicio şansă să mergem în Play-Off. Trebuie să ne ducem munca mai departe, dar ar ar trebui puţin să fim respectaţi. Ne vom prezenta chiar dacă nu avem nicio şansă. Mai contează ce cred eu? Sunt trei jocuri. Mai sunt nouă puncte. E aproape imposibil", a spus Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Dinamo a egalat-o la puncte (28) pe Poli Iași, urcând pe locul 10 în clasamentul provizoriu la zi. În etapa viitoare, echipa bucureșteană va juca cu FC Botoșani. Sepsi se menține pe 6, cu 33 de puncte, și va juca la Mediaș în runda cu numărul 24. 

Loading...