Dinamo are interzis în Europa

Ultima actualizare:

    Cosmin Matei va rămâne,  cel mai probabil, încă un  sezon la Dinamo, dar  nu va juca în EuropaFoto: Mediafax
Cosmin Matei va rămâne, cel mai probabil, încă un sezon la Dinamo, dar nu va juca în EuropaFoto: Mediafax

“Câinii” doresc cu orice preţ ca echipa să evolueze în cupele europene, dar directorul Administraţiei de Licenţiere de la FRF, Viorel Duru, le-a transmis că e imposibil. Dinamoviştii ar fi trebuit ca, la data de 27 mai să rezolve problema insolvenţei, dar termenul a fost amânat la cererea Fiscului pentru 24 iunie.

A fost vestea care a stricat planurile roş-albilor fiindcă regulamentul UEFA spune că o echipă pentru a activa în întrecerile continentale are nevoie ca până la 31 mai să-şi rezolve situaţia juridică. Acum, bucureştenii se gândeau că pot obţine o “scutire”, dar veştile nu sunt pe placul lor.

“Oricine poate să ceară ce crede că i se cuvine, însă decizia este a UEFA şi nu cunosc să se fi dat o derogare într-un astfel de caz. Regula e: solicitantul de licenţă e obligat ca în urmă cu 12 luni înaintea începerii sezonului pentru care aplică nu a intrat sau nu se află în insolvenţă”, a spus Duru. Apoi, a continuat: “E posibil să nu iasă pe 24, dar poate ies în iulie, poate le mai dă un termen. Declaraţiile conducătorilor sunt date pentru a menţine interesul jucătorilor şi al suporterilor”. În aceste condiţii, roş-albii nu vor investi în transferuri, urmând ca lotul să fie format din jucători ce provin din propria pepinieră şi “întărit” cu unii liberi de contract.   

Negoiţă, «săgeţi» către Daniel Stanciu

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a răbufnit la adresa fostului manager general al clubului, Daniel Stanciu, din cauza jucătorilor pe care acesta i-a achiziţionat. “Transferurile din iarnă au fost nereuşite, de fapt total greşite. A fost o mare dezamăgire pentru mine, dar asta este, mai am de învăţat”, a spus Negoiţă. Stanciu a adus mai mulţi străini, dar şi pe Gicu Grozav, vedetă care însă nu a confirmat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net