Din nou haos la Rapid

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii Rapidului  habar nu au cine  le va fi antrenor  în noul sezon
Fotbaliştii Rapidului habar nu au cine le va fi antrenor în noul sezon

Când lucrurile păreau că reintră pe făgașul normal, Rapidul primește o lovitură extrem de puternică. Luni, patronul Moraru trebuia să-l prezinte pe Adrian Iencsi ca noul antreor, iar Daniel Pancu, președinte executiv și jucător. Toate planurile s-au schimbat radical, iar giuleștenii sunt pe marginea prăpastiei.

Luni (20 iulie) ar fi trebuit să fie ziua noului început pentru Rapid. Ajunsă în Liga a doua, dar cu intenții serioase de promovare după un singur an, formația de sub Podul Grant avea ambiții mari propulsate de o nouă conducere tehnică: Adrian Iencsi antrenor, Daniel Pancu, președinte și jucător, și un buget de aproximativ 1,.6 milioane de euro.

16 sport rapid2 jpeg

Dimineaţa a dus însă dezastrul. Iencsi a anunțat că nu mai vrea postul de antrenor, după ce patronul Valerii Moraru i-a respins doleanțele.

"Mi-am dorit să continuu alături de Dănuţ Perjă, care a dus greul la această echipă, un preparator fizic şi să fie păstrat Virgil Drăghia. Nu s-a dorit acest lucru”, a explicat Iencsi.

Mai grav este faptul că, la puțin timp după acest anunț, s-a aflat că finanțatorul din Giulești dorește să cedeze echipa. Fie suporterilor, fie unui investitor care e gata să dea aproximativ 800.000 de euro, datoriile din prezent ale Rapidului. Fără antrenor și cu mari probleme financiare, ”vișinii” s-au reunit luni, au făcut vizita medicală, iar după amiază au susținut primul antrenament la baza de la ProRapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net