Diego Simeone și-a dat în petec în victoria cu Juventus

diego-simeonejpg.jpg

Diego Simeone
Citeste tot despre: 

Atletico Madrid a reușit să învingă cu 2-0 pe Juventus, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, dar personajul despre care se vorbește cel mai mult după acest meci este antrenorul Diego Simeone. Acest a făcut un gest vulgar către tribuna oficială a Stadionului ”Wanda Metropolitano”, după ce fundaşul Jimenez a deschis scorul pentru formaţia spaniolă în partida cu Juventus Torino, din Liga Campionilor.

”Am făcut-o şi ca jucător. Înseamnă că avem ouă, multe, am arătat-o când i-am folosit titulari pe Costa şi Coke după o lună de inactivitate. Trebuie să ai ouă şi să le arăţi”, a explicat tehnicianul argentinian, potrivit marca.com. Simeone a mai arătat că are "ouă", când era jucător la Lazio, după un meci. Miercuri, el s-a manifestat, astfel, după gol, venit la câteva minute după ce Morata a avut un gol anulat pe baza asistenţei video.

Atletico Madrid a învins, pe teren propriu, peJuventus Torino, scor 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Gimenez (78) şi Godin (83), în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 martie.

diego_simeone_gest_atletico.jpg

Diego Simeone si gestul care a făcut înconjurul mapamondului
Diego Simeone si gestul care a făcut înconjurul mapamondului
FOTO: Twitter

Valoarea acțiunilor lui Juve a scăzut

Înfrângerea clară suferită la Madrid, cu Atletico, nu le-a picat rău doar fanilor, ci și patronilor echipei torineze. Valoarea acţiunilor clubului Juventus a scăzut, ieri, cu aproape nouă la sută, după ce echipa lui Cristiano Ronaldo a fost învinsă, la Madrid, de Atletico. Miercuri, la închidere, acţiunile clubului Juventus erau cotate la 1,45 de euro pe unitate, joi au coborât până la 1,26 de euro, iar acum sunt la 1,32 de euro. Juventus este cotat la bursa din Milano din 2001, când acţiunile au avut valoarea iniţială de 3,7 euro pe unitate. La mijlocul anului 2018, ele erau de 0,6 la euro pe unitate, dar anunţul transferului atacantului Cristiano Ronaldo de la Real Madrid a făcut ca preţul acţiunilor să explodeze, ajungând la 1,8 euro pe unitate, în septembrie 2018.

Loading...