Diego Maradona a făcut show la debutul ca antrenor în Mexic

Ultima actualizare:

    Diego Maradona a debutat cu victorie în liga a doua din MexicFoto: EPA
Diego Maradona a debutat cu victorie în liga a doua din MexicFoto: EPA

Victorios la primul meci ca antrenor al formației mexicane Dorados de Sinaloa, Diego Maradona a făcut selfie-uri cu fanii, dar și cu adversarii

Grație succesului obținut pe teren propriu, cu Cafetaleros Tapachula (4-1), echipa lui Diego Maradona a urcat pe locul 10 în clasamentul diviziei secunde din Mexic. Apariția celui supranumit ”Butoiașul atomic” pe banca acestei grupări la care și-a încheiat cariera de jucător și Pep Guardiola a stârnit emoție. Și deși meciul s-a disputat luni, în tribunele arenei din orașul Culiacan s-au aflat circa 10.000 de spectatori. ”Sosirea lui Maradona ne-a redat moralul. Băieții se simt acum eliberați”, a declarat atacantul ecuadorian Vinicio Angulo, autor a trei din cele patru goluri ale victoriei. Cea dintâi obținută de Dorados de Sinaloa în această ediție de campionat. 

Se vorbește de promovare

Urmărit de fotoreporteri, în timpul partidei, Maradona s-a exteriorizat în stilul său caracteristic. După meci, s-a îmbrățișat și a făcut selfie-uri cu toată lumea. Atât cu jucătorii și fanii echipei sale, cât și cu cei ai formației rivale. Iar apoi a sărbătorit victoria în vestiar.Presa din Mexic a subliniat rolul pe care Maradona l-a avut în resuscitarea formației care nu reușise să bată pe nimeni până acum. Iar dacă înainte se pomenea despre evitarea retrogradării, acum aspirațiile celor din Culiacan par a fi mai mari. "Promovarea nu e atât de imposibilă", a scris ”Ole”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net