Diego Costa va juca pentru prima dată în faţa naţiunii care l-a renegat definitiv, deşi până la 16 ani el a stat pe străzi

Ultima actualizare:

    Diego Costa în tricoul lui Atletico Madrid
Diego Costa în tricoul lui Atletico Madrid

Vicente Del Bosque a anunţat încă de miercuri echipa de start a Spaniei şi dacă până la ora meciului nu se întâmplă nimic, pe teren va fi cel mai bun 11.

Acesta arată aşa: Casillas- Azpilicueta, Pique, Ramos, Alba - Busquets, Xabi Alonso - Iniesta, Xavi, David Silva - Diego Costa.

E cea mai bună echipă pe care o poate alinia Spania, cu cinci jucători de la Barcelona, trei de la Real, şi câte unul de la Chelsea, Manchester City şi Atletico.

Pentru Diego Costa, singurul reprezentant al campioanei Spaniei, e un meci special, urmând a juca în faţa fanilor echipei pe care a abandonat-o. Costa e născut în Lagorta, nu foarte departe de Salvador, şi pănă la 16 ani a jucat fotbal doar pe stradă. El a fost adus în Europa de Braga şi a explodat la Atletico Madrid, devenind la doar 24 de ani unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii.

Citeşte restul ştirii pe Dolce Sport!

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net