Dică: „Şumudică e prost”! Replica: „E breloc la Steaua!”

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: Click
Marius Şumudicăfoto: Click

Tehnicienii Stelei şi cei ai Astrei sunt în război. Secundul stelist Nicolae Dică şi principalul astralilor Marius Şumudică jiginindu-se reciproc.

"Câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia", a spus Şumudică după ce Dică i-a luat apărarea lui Rădoi şi a transmis că ar trebui acuzaţi şi alţii care nu au licenţa PRO, cum ar fi Dican de la CFR, şi l-a oferit exemplu şi pe Pancu, noul secund al celor de la Voluntari.

"Aş vrea să-i mulțumesc antrenorului de la Astra, pentru că el a recunoscut că este prost. De când a început campionatul, în loc să-şi vadă de echipa lui, a vorbit doar de staff-ul Stelei. Mereu, la orice interviu, vorbește doar de noi.

Îi sunt recunoscător pentrui faptul că a recunoscut că este prost. De 15 ani antrenează și nu a câștigat niciun trofeu”, a spus Dică.

"Îi lăsăm să se laude cu un play-off pentru că aia nu e performanță. Daniel Isăilă a dus Astra în grupele Europa League acum doi ani de zile, aceea este o performanță. Deci, el nu a făcut nicio performanță. Când va câștiga și el trofee, o să stau de vorbă cu el. Eu am câştigat tripla sezonul trecut”, a mai spus el.

Şumudică i-a dat replica. "Eu am vorbit despre Steaua și am spus despre FCSB - că pe ei îi deranjează foarte mult când îi numesc așa - că nu mi se pare normal ce se întâmplă cu banca tehnică. Nu am spus decât un proverb, dacă el m-a jignit, eu nu vreau să răspund. Răspunsul meu va fi când voi avea performanțele dânsului. Dar mai bine termin pe locul doi, decât să iau trei trofee printre copete, să port jaloane și să car maieuri!".

"Nu are rost să intru în polemică cu Dică. Îi doresc să antreneze, să fie principal și să aibă performanțe în continuare cu FCSB, pentru că au o echipă bună. Am văzut că i-a dominat Voluntariul pe final, dar probabil că stăteau la adăpostul rezultatului. Pentru mine este o performanță ca antrenor că am ajuns în play-off-ul UEL, la fel cum a fost când am făcut 2-2 pe San Siro, cu Inter, și 1-1 cu Fenerbahce", a explicat antrenorul.

"Pentru mine, un meci câştigat în fața FCSB-ului contează mai mult decât trei titluri ale lui Dică, luate ca băgător de seamă. Ca antrenor, săracul, e un breloc! Ce a făcut Dică până acum? Pe el îl împinge cineva cu degețelul de la spate. Când va deveni principal, voi sta de vorbă cu Dică. El, săracul, este manipulat, iar eu nu voi fi niciodată o păpușă manevrată", a tunat Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net