Dică a negat conflictul cu Budescu şi a comentat despre cearta Alibec - Meme Stoica!

Ultima actualizare:

    Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a dus echipa pe primul loc
Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a dus echipa pe primul loc

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre meciul echipei sale cu Viktoria Plzen, din grupele Ligii Europa, dar nu a ocolit nici subiectele "fierbinţi", Budescu şi Alibec fiind în prim plan.

Nicolae Dică despre meciul cu Viktoria Plzen: "Întalnim un adversar pe care îl ştim foarte bine, am mai jucat cu ei. Chiar dacă i-am învins atunci, ne aşteaptă o partidă foaret grea. Au jucători foarte buni de la mijloc în sus, care pot face diferenţa, de asemenea au jucători cu viteză pe benzi şi trebuie să fim atenţi la astfel de lucruri. Acum sunt o echipă mult mai bună decât erau în acele două jocuri, fotbaliştii care aveau probleme au revenit. Dar şi noi suntem o echipă puternică, ne-am mai întărit şi noi cu jucători. Important este să fim concentraţi la ora jocului. Şansele sunt egale, suntem echipe de valori apropiate, chiar dacă noi jucăm pe teren propriu. Important este să câştigăm mâine seară, nu mai contează cine va înscrie. Vom vedea mâine seară dacă atitudinea jucătorilor va fi schimbată, dacă jucătorii vor face acest lucru, vom reuşi să obţinem un rezultat bun. Nu suntem favoriţii grupei, toate cele 4 echipe au şansa să se califice în primăvara europeană. Eu sper să facem acest lucru, pentru că avem şansa asta".

...despre eşecul cu Viitorul: "În campionat am pierdut un singur joc, cu Viitorul. Ne doream să câştigăm pentru că obiectivul nostru principal este să câştigiam campionatul. Dacă nu am câştiga campionatul ar fi un eşec pentru mine. Nu am făcut un joc bun cu Viitorul, dar am încredere în băieţi. Eu cred că putem trece peste acest eşec cu Viitorul. Am pierdut un meci, la noi se face înmormântare. Eu nu sunt aşa, analizez ce s-a întâmplat şi apoi urmează un alt meci după şapte zile".

...despre disputa dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec: "Nu s-a pus problema de nicio amendă. Cred că toţi sunt maturi, MM are experienţă, cred că pot rezolva această problemă. Îl cunosc foarte bine pe Denis, am jucat cu el la Viitorul, acum am şansa să-l antrenez. Sunt momente când eşti nervos pe teren, când nu îţi iese totul aşa cum vrei, dar asta nu se întâmplă doar cu el. Toţi facem greşeli, dar important este să învăţăm din ele. Îl mai avem şi pe Gnohere, am încercat să joc şi cu el, eu sunt mulţumit de evoluţia lui, dar Denis este căpitanul echipei. Eu încerc să-i ţin în formă pe amândoi. Denis vine după o accidentare, trebuie să avem răbdare cu el, pentru a reveni la forma bună".

...despre faptul că l-ar fi dat afară de la antrenament pe Budescu: "Este fals, nu s-a întâmplat acest lucru şi Budescu nu l-a sunat pe patron. Nu este uşor de gestionat situaţia, din interior e mult mai greu. Vreau să-i fac să înţeleagă că trebuie să fie concentraţi să dea totul la ora jocului. Toată lumea vorbeşte că trebuie să fiu mai dur. Ce să le fac, să bat jucătorii? Sunt momente când mă enervez şi eu, când sparg o tablă. Dar eu sunt un om care comunică cu oamenii de lângă el. Aşa sunt eu. Deocamdată suntem în obiectiv, am ajuns în grupele Ligii Europa, nu avem o mare problemă acum. Cu siguranţă puteam avea mai multe puncte în campionat, dar au venit foarte mulţi jucători şi nu e uşor să-i faci să joace extraordinar din prima. Avem 28 de jucători în lot, este foarte greu de gestionat acest lucru. Nu poţi să joci din 3 în trei zile cu aceeaşi echipă, să te bazezi pe 13-14 jucători”.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net