Dică:” Mă bucur că 60 de minute am reuşit să jucăm de la egal la egal cu Sporting”

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, miercuri seară, după meciul cu Sporting Lisabona, scor 1-5, că FCSB a avut momente în care a dominat jocul şi 60 de minute a jucat de la egal la egal cu echipa portugheză.

"Până în minutul 60 am fost egali celor de la Sporting. Am avut momente în care dominam jocul. Din păcate le-am oferit acele contraatacuri şi ne-a costat acest lucru. Partea bună este că am reuşit să rămânem pentru grupele Ligii Europa. Am sperat, ne-am dorit, dar asta am putut în această seară. Mă bucur că 60 de minute am reuşit să jucăm de la egal la egal cu Sporting", a spus Dică la Sport.ro.

Tehnicianul a precizat că la pauză le-a spus jucătorilor săi că pot obţine calificarea în grupele LC: "Le-am spus că se poate, dar important este să fim concentraţi, să avem agresivitate şi să ne păstrăm speranţele de calificare până la sfârşitul jocului. Din păcate nu am reuşit".

Nicolae Dică a mai spus că l-a înlocuit la pauză pe Constantin Budescu deoarece a considerat că acesta nu poate juca mai mult. "Am considerat că e bine să-l schimb la pauză pentru că ritmul era foarte  tare şi am considerat că nu poate mai mult". "Am vrut să-l introduc pe Tănase pentru că e apt sută la sută", a adăugat Dică în conferinţa de presă de după meci.

Antrenorul FCSB consideră că diferenţa a fost făcută pe Arena Naţională de jucătorii de valoare de la Sporting. "Cu toţii suntem supăraţi, dezamăgiţi, nu ştii când te mai poţi întâlni cu o asemenea şansă", a afirmat el.

Dică a declarat că este mulţumit de echipa sa. "Nimeni nu ne dădea o şansă, nici să ajungem în grupele Liigi Europa. Băieţii trebuie să aibă încredere în continuare şi să fie cu moralul sus. Atât am putut".

El le-a mulţumit fanilor pentru prezenţa în număr mare la meciul cu Sporting: "Le mulţumesc fanilor să au venit în număr cât mai mare, îmi pare rău că nu le-am făcut această bucurie, le promit că echipa va avea atitudine la jocurile următoare".

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net