Dezastru după dezastru la Craiova. Oltenii și-au dat autogol cu FCSB în minutul de reculegere pentru Balaci

Ultima actualizare:

    Duminică blestemată pentru alb-albaștri. După pierderea suferită de dimineața "s-au sinucis" seara cu FCSB în cel mai nepotrivit moment posibilFOTO: Sportpictures.eu
Duminică blestemată pentru alb-albaștri. După pierderea suferită de dimineața "s-au sinucis" seara cu FCSB în cel mai nepotrivit moment posibilFOTO: Sportpictures.eu

CS U Craiova a fost lovită în dimineața derby-ului cu FCSB de vestea morții subite a lui Ilie Balaci, iar meciu s-a transformat în ceva ultra-special pentru olteni.

Printre numeroasele gesturi de omagiere a legendei alb-albaștrilor s-a decis și ținerea a două momente de reculegere în memoria celui care a fost liderul "Craiovei Maxima". Primul s-a consumat înainte de fluierul de start, iar al doilea a fost programat pentru minutul 8, cu trimitere la numărul purtat de Ilie Balaci pe când făcea istorie în Bănie. Culmea ironiei, cu doat trei secunde înainte de stingerea nocturnei pentru acest moment, Craiova nu s-a mai concentrat și la o fază de atac banală fundașul croat Kelic și-a trimis mingea în propria poartă spre disperarea celor 30.000 de fani de pe ''Ion Oblemenco" și a ltor câteva sute de miii din fața televizoarelor.

Imediat după ce Pigliacelli și-a scos nervos mingea dintre buturi nocturna s-a stins pentru momentul de reculegere pe care oltenii l-au trăit cu dublă tristețe, una pentru Ilie Balaci și alta pentru că din minutul 9 au trebuit să alerge după egalare în meciul cu FCSB.

Semn de la Ilie Balaci că vede meciul sau pur ghinion întâmplător? Nimeni nu va ști vreodată, cert este că momentul a fost unul dintre cele mai ciudate văzute pe stadioanele din România în ultima vreme. Iar pentru Craiova emoția pe care sperau să obțină prima victorie în fața roș-albaștrilor după 16 ani mai mult i-a tras în jos și poate că ar fi fost mai bine să amâne acest meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net